Login

Caps Lock On

Zwanger zijn en afvallen

Als je zwanger bent is het belangrijk dat je de baby (foetus) in je buik voorziet van de nodige voedingsstoffen. Wil je afslanken dan tijdens de zwangerschap moet je er dus altijd op letten dat je gebalanceerd blift eten en genoeg calorien binnen krijgt. Diëten tijdens de zwangerschap is dan ook iets wat wij van wijvallenaf niet aanraden. Je kan het risico niet lopen dat de baby een tekort aan voedingstoffen heeft. Een gevolg kan zijn dat de baby te vroeg geboren wordt.

Aankomen tijdens de zwangerschap

Als je aankomt tijdens de zwangerschap is vaak de vraag of dit nou door de groei van de baby komt of door je eigen groei. Hier moet je eigenlijk proberen niet te veel aan te denken. Belangrijker is dat je voldoende eet en tijdens het tweede en derde trimester van de zwangerschap zelfs extra veel eet omdat de baby de nodige calorieën van je afsnoept. In het begin van het zwanger zijn moet je erop letten niet teveel suikers en vetten binnen te krijgen. Dit kan de groei van de baby negatief beinvloeden.

Gratis Babydoos aanvragen

Als je zwanger bent zijn er veel bedrijven die graag je willen laten kennismaken met hun product. Omdat je de komende periode vel nodig hebt voor de kleine willen ze je je graag kennis laten maken met hun merk. Voorbeelden hiervan zijn de blije doos en de zwanger box. Dit zijn gratis babydozen speciaal voor zwangeren, vol met proefmonsters, gadgets, slabbetjes, luiers en andere leuke hebbedingetjes voor de baby. Lees meer over deze gratis babydozen of kijk wat er in de blije doos zit en wat er in de zwanger box zit.

Links naar zustersite

Wil je meer weten over de groei en ontwikkeling van de baby of in contact komen met andere zwangere vrouwen, kijk dan eens op het forum voor zwangere vrouwen. Meer weten over wat er allemaal in je buik gebeurd tijdens de zwangerschap kijk dan in ons overzicht van weken waar je precies kan lezen wat er in de weken van je zwangerschap gebeurd met je lichaam.

Waardering:
Nog geen stemmen
 • ANAMIA4EVER
  1 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  7%
 • Aart
  5 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  35%

Artikelen

Gezond vermageren

Videobegeleiding bij het Zelfslank Plan

Calorieen in vis

Balansdag

Broodbeleg

Calorieën in Broodbeleg

Gewichtsgrafiek