Zuivel Slank

Het Zuivel Slank dieet is zoals de naam al doet vermoeden een dieet, waarbij zuivelproducten een belangrijke plaats innemen. Het is een methode, waarbij niet alleen aandacht wordt gegeven aan de belangrijke voedingsmiddelen van het dieet, maar ook wordt er een bijdrage geleverd aan het ontwikkelen van een gezonde levensstijl.

waardering
Average: 1.8 (4 stemmen)

Het Zuivel Slank dieet

Het Zuivel Slank dieet is gericht op het vervangen van ongezonde voedingsmiddelen door gezonde producten van zuivel. Het dieet is opgebouwd uit een weekmenu, waarin adviezen worden gegeven ten aanzien van gezonde zuivelproducten. Het Zuivel Slank dieet bevat een menu met voedingsmiddelen en zuivelproducten, waarin alle benodigde voedingsstoffen zijn opgenomen. Het is belangrijk om voor het welslagen van het dieet de weekmenu’s op te volgen.

Het menu met zuivelproducten bevat veel calcium, dat een gunstig effect heeft op de botten. Zuivel heeft echter ook invloed op het lichaamsgewicht, want des te meer calcium er in de voedingsmiddelen zijn opgenomen, des te minder vet er door het lichaam zal worden opgeslagen. Met het Zuivel Slank dieet zul je niet in één klap een groot aantal kilo’s kwijtraken, maar is er eerder sprake van een gelijkmatig gewichtsverlies. Dat is in elk geval positief, want zo wordt het gevreesde jojo effect voorkomen.

Een van de nadelen van het Zuivel Slank dieet is dat op lange termijn er sprake zal zijn van eenzijdigheid van het dieet, waar zuivelproducten het belangrijkste onderdeel in vormen. Het wordt dan ook lastig gevonden om het dieet op lange termijn vol te houden. Een voordeel van het dieet is wel, dat het niet nodig is om calorieën te tellen van de dagelijkse voedingsmiddelen. Naast het volgen van het Zuivel Slank dieet wordt wel aangeraden om dagelijks meer te bewegen. Elke vorm van activiteit zal namelijk een extra bijdrage leveren aan een gezond en energiek lichaam. Dat komt het afvalproces natuurlijk altijd ten goede. Er is voor het Zuivel Slank dieet een boek beschikbaar, waarin niet alleen menu’s staan vermeld voor gezonde maaltijden met zuivel, maar waar ook tips in worden vermeld, die een bijdrage kunnen leveren aan een gezonde manier van leven.

Commentaar toevoegen

Advies van de consumentenbond

De consumentenbond doet onderzoek naar van alles en ook de dieten zijn onderzocht. Daarin zijn een aantal dieten als zeer positief beoordeeld, bijvoorbeeld het Weight Watchers dieet. In groepsverband of online met een online coach en de App om alles bij te houden, Weight Watchers zorgt voor een gedoseerde gewichtsafname op een gezonde manier. Geïnteresseerd? Via de volgende link schrijf je jezelf gratis in volg je Weight Watchers 1 maand gratis! Veel succes alvast.


Commentaar toevoegen

Laatste reacties

afbeelding van Ank
Ik blijf de avonden toch zo ontzettend moeilijk vinden! Het lukt me de hele dag...
Zegt: Ank
afbeelding van lily
-  
Zegt: lily
afbeelding van Belle-libelle
Bommer! Maar met frisse moed gaan zwemmen vanochtend

Gewichtsgrafiek

gewichtsgrafiekWil je afvallen dan moet je volhouden! Een grafiek over je eigen gewicht kan zeer stimulerend werken om je doel te bereiken. Met de grafiek als stimulans zal het afvallen makkelijker vol te houden zijn. Registreer je nu gratis, om je eigen grafiek te maken.

Samen afvallen is leuker

Afvallen is moeilijk maar samen met anderen is het vaak een stuk makkelijker. Wil je weten wie er nog meer de strijd met de kilo's zijn aangegaan? Kijk dan in ons forum of regsitreer jezelf gratis om mee te praten.