Login

Caps Lock On

Zuivel Slank

Het Zuivel Slank dieet is zoals de naam al doet vermoeden een dieet, waarbij zuivelproducten een belangrijke plaats innemen. Het is een methode, waarbij niet alleen aandacht wordt gegeven aan de belangrijke voedingsmiddelen van het dieet, maar ook wordt er een bijdrage geleverd aan het ontwikkelen van een gezonde levensstijl.

Het Zuivel Slank dieet

Het Zuivel Slank dieet is gericht op het vervangen van ongezonde voedingsmiddelen door gezonde producten van zuivel. Het dieet is opgebouwd uit een weekmenu, waarin adviezen worden gegeven ten aanzien van gezonde zuivelproducten. Het Zuivel Slank dieet bevat een menu met voedingsmiddelen en zuivelproducten, waarin alle benodigde voedingsstoffen zijn opgenomen. Het is belangrijk om voor het welslagen van het dieet de weekmenu’s op te volgen.

Het menu met zuivelproducten bevat veel calcium, dat een gunstig effect heeft op de botten. Zuivel heeft echter ook invloed op het lichaamsgewicht, want des te meer calcium er in de voedingsmiddelen zijn opgenomen, des te minder vet er door het lichaam zal worden opgeslagen. Met het Zuivel Slank dieet zul je niet in één klap een groot aantal kilo’s kwijtraken, maar is er eerder sprake van een gelijkmatig gewichtsverlies. Dat is in elk geval positief, want zo wordt het gevreesde jojo effect voorkomen.

Een van de nadelen van het Zuivel Slank dieet is dat op lange termijn er sprake zal zijn van eenzijdigheid van het dieet, waar zuivelproducten het belangrijkste onderdeel in vormen. Het wordt dan ook lastig gevonden om het dieet op lange termijn vol te houden. Een voordeel van het dieet is wel, dat het niet nodig is om calorieën te tellen van de dagelijkse voedingsmiddelen. Naast het volgen van het Zuivel Slank dieet wordt wel aangeraden om dagelijks meer te bewegen. Elke vorm van activiteit zal namelijk een extra bijdrage leveren aan een gezond en energiek lichaam. Dat komt het afvalproces natuurlijk altijd ten goede. Er is voor het Zuivel Slank dieet een boek beschikbaar, waarin niet alleen menu’s staan vermeld voor gezonde maaltijden met zuivel, maar waar ook tips in worden vermeld, die een bijdrage kunnen leveren aan een gezonde manier van leven.

Waardering:
Uw beoordeling: Geen (4 stemmen)

Reactie toevoegen

Wij zijn afgevallen

 • frances54
  1 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  5%
 • TrudyBl
  5 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  56%
 • Kelly9898
  1 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  14%
 • Francine21
  23 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  97%

Artikelen

recepten

Snel afvallen

Snel afvallen

3 fasen ZSP Afslankprogramma

Vetreserve

Vetreserve

Uit het Forum

Babbel je slank deel 4

Lekker slank uiensoepje

start met slank

Gewichtsgrafiek

Kilostrijd