Zelfslank Plan ZSP Afslank Programma

Het Zelfslank Plan ZSP Afslankprogramma is bedacht door Alex Greve en biedt garanties om binnen een bepaalde periode het streefgewicht te bereiken. Afvallen met het Zelfslank Plan is voor iedereen die gewicht wil verliezen mogelijk. Ook indien er sprake is van gewichtstoename door bijvoorbeeld eetbuien. Er wordt namelijk ook aandacht besteed aan het verkrijgen van inzicht in het eigen eetpatroon en het voorkomen van het jojo-effect.

waardering
Average: 4 (1 stem)

Vier sleutels tot succes

Het Zelfslank Plan biedt vier sleutels voor het succesvol afvallen, waarbij het dieet eenvoudig te volgen is. Het dagelijks tellen van calorieën komt bijvoorbeeld niet aan de orde en tot in het extreme actief worden is evenmin een onderdeel van dit dieet. De vier sleutels tot succes hebben betrekking op verschillende aspecten, die leiden tot blijvend gewichtsverlies.

Afvallen met garantie

Afvallen met garantie op succes wordt geboden door het Zelfslank Plan, waarbij er uiteraard wel een aantal voorwaarden gelden. Zo biedt het ZSP Afslankprogramma zes modules die doorlopen moeten worden.Meer over de garanties van het Zelfslank Plan.

3 fasen ZSP Afslankprogramma

Het Afslank programma kent verschillende fases die doorlopen moeten worden, waarbij drie methoden in één geboden worden. Het Zelfslank Plan bevat onder meer informatie over seizoensvoeding, mindset en leefstijltips. De eerste van de dries fases van het Zelfslank Plan heeft betrekking op het verliezen van de eerste kilo’s en zo worden nog twee fases doorlopen. Lees meer over de 3 fases van het Zelfslank Plan.

Menu en recepten

Het Zelfslank Plan omvat niet alleen een menu en heerlijke recepten, die gericht zijn op het afvallen. Er worden ook allerlei extraatjes geboden, zoals onder meer de besliskaart en een online menuplanner. Lees meer over menu's en recepten bij het Zelfslank Plan.

Afvallen met videobegeleiding

Afvallen met videobegeleiding stimuleert om het ZSP Afslankprogramma vol te houden en biedt extra motivatie. Zo wordt er onder meer videobegeleiding geboden met uitleg over de drie verschillende fasen van het Zelfslank Plan.

Extra’s bij het Zelfslank Plan

Naast de drie methoden van het Zelfslank Plan bestaat ook de mogelijkheid om Extra’s bij het Zelfslank Plan te bestellen. De extra informatie en tips die bij Extra’s bij het Plan verstrekt worden bestaat onder meer uit een vegetarisch weekmenu.
 

Het Zelfslank Plan ZSP Afslankprogramma is ideaal voor mensen die hun levensstijl willen aanpassen om zo gewicht te verliezen en bij uitstek geschikt voor mensen die kampen met overgewicht als gevolg van eetbuien. Meer informatie nodig, bezoek dan de website van het Zelfslank Plan.

 

Commentaar toevoegen

Advies van de consumentenbond

De consumentenbond doet onderzoek naar van alles en ook de dieten zijn onderzocht. Daarin zijn een aantal dieten als zeer positief beoordeeld, bijvoorbeeld het Weight Watchers dieet. In groepsverband of online met een online coach en de App om alles bij te houden, Weight Watchers zorgt voor een gedoseerde gewichtsafname op een gezonde manier. Geïnteresseerd? Via de volgende link schrijf je jezelf gratis in volg je Weight Watchers 1 maand gratis! Veel succes alvast.


Commentaar toevoegen

Laatste reacties

afbeelding van Janneke2017
Snap er niks van! Ben de laatste tijd vaak baantjes gaan trekken om meer te...
Zegt: Janneke2017
afbeelding van DogMa
Nou bij mij is het helemaal mis gegaan. Ik ga het natuurlijk nooit meer halen....
Zegt: DogMa
afbeelding van Ank
Ik blijf de avonden toch zo ontzettend moeilijk vinden! Het lukt me de hele dag...
Zegt: Ank
afbeelding van lily
-  
Zegt: lily

Gewichtsgrafiek

gewichtsgrafiekWil je afvallen dan moet je volhouden! Een grafiek over je eigen gewicht kan zeer stimulerend werken om je doel te bereiken. Met de grafiek als stimulans zal het afvallen makkelijker vol te houden zijn. Registreer je nu gratis, om je eigen grafiek te maken.

Samen afvallen is leuker

Afvallen is moeilijk maar samen met anderen is het vaak een stuk makkelijker. Wil je weten wie er nog meer de strijd met de kilo's zijn aangegaan? Kijk dan in ons forum of regsitreer jezelf gratis om mee te praten.