Login

Caps Lock On

Weightwatchers ProPoints 2.0

Weightwatchers propoints 2.0 is speciaal ontwikkeld om het dieet nog beter op je levensstijl af te stemmen en aan te sluiten bij je behoeften. De basis van het plan propoints verandert daarmee niet, maar wel krijg je te maken met een persoonlijk accent door Weightwatchers Propoints 2.0 online te gebruiken. Afvallen op een manier die ook bij je manier van leven past. Dat maakt de kans op succesvol afvallen om je streefgewicht te bereiken alleen maar groter.

Dagtotaal en weektotaal

Het nieuwe systeem Weightwatchers propoints 2.0 werkt op basis van hetzelfde principe als het ProPoints Plan, maar kent uiteraard wel een aantal verschillen. De basis van het vertrouwde ProPoints Plan en de ProPoints Puntenlijst blijven behouden, maar er het wordt persoonlijker. Zo komt er bijvoorbeeld een telvrije dag bij voor groene producten. In het nieuwste systeem Weightwatchers ProPoints 2.0 geldt er net als bij de eerdere propoints een dagtotaal en een weektotaal. Het dagtotaal in het nieuwe systeem is hoger dan die van het puntensysteem. Maak in elk geval alle punten van de dag op en neem geen dagpunten mee naar de dag erna. Daarvoor kun je namelijk gebruikmaken van het weektotaal.
Schrijf je nu gratis in voor het nieuwe programma. 'Je hebt veel te verliezen bij Weight Watchers'.

Dagtotaal voor mannen en vrouwen

Het dagtotaal voor mannen Weightwatchers propoints 2.0 is hoger dan voor vrouwen. Mannen hebben een dagtotaal dat met een aantal van zes punten hoger mag uitkomen, waarbij het totaal afhankelijk is van de lengte en het gewicht. Vrouwen mogen bij het Weightwatchers propoints 2.0 systeem een dagtotaal hebben van 29 punten bij een gewicht tot 80 kilo. Boven de 80 kilo reken je per vijf kilo twee extra punten. Voor het op gewicht blijven geldt dat er vier punten bij het dagtotaal opgeteld mag worden.
Weektotaal

Naast het puntensysteem wordt er bij Weightwatchers propoints 2.0 ook van een weektotaal uitgegaan. De punten mogen dan door jezelf over de week verdeeld worden. De punten gebruik je bijvoorbeeld als je een keer uit eten gaat. Het totaal aantal weekpunten is afhankelijk van je gewicht en varieert tussen de 35 en 49. Tot een gewicht van 70 kilo ontvang je 35 extra weekpunten. Heb je een gewicht tussen de 70 en 80 kilo, dan krijg je 42 extra weekpunten. Met een gewicht boven de 80 kilo krijg je 49 extra weekpunten. Om het aantal punten van de dagtotaal en weektotaal te kunnen berekenen, moet je gebruikmaken van de propoints puntenlijst en de online puntencalculator. In de puntenlijst van Weightwatchers propoints 2.0 zijn een groot aantal producten opgenomen. De hoeveelheid van het product wordt aangegeven met daarachter het aantal propoints.

Waardering:
Uw beoordeling: Geen (2 stemmen)
 • ANAMIA4EVER
  1 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  7%
 • Aart
  5 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  35%

Artikelen

Zwanger zijn en afvallen

Menu en recepten bij het Zelfslank Plan

Light producten, goed of slecht?

Weightwatchers ProPoints 2.0

Gewichtsgrafiek