Weight Watchers

Het Weight Watchers dieet is bedacht door de Amerikaanse Jean Nidetch. Zij stoeide zelf lange tijd met haar gewicht en zo kwam zij er al snel achter dat afslanken niet alleen minder eten is. Samen met vriendinnen gaat zij zich er in verdiepen en zet het bedrijf Weight Watchers op om anderen te helpen met afvallen. In Nederland is Weight Watchers bekend sinds 1974 en is het 1 van de populairste dieten.Weight Watchers Feel Good Programma

Net als vele andere dieten zitten ze bij Weight Watchers niet stil. Met als basis nieuwe wetenschappelijke inzichten zijn ze in 2016 begonnen met een nieuw programma, namelijk het Weight Watchers Feel Good programma. Meest vernieuwend is de introductie van de SmartPoints. Lees alles over het Weight Watchers Feel Good programma en de SmartPoints.

Beginnen met Weight Watchers

Er zijn verschillende mogelijkheden om het Weight Watchers programma te volgen. Je kan kiezen voor een wekelijkse cursus, waar je onder begeleiding van een coach samen met anderen het Weight Watchers dieet gaat volgen. Het samen afvallen kan zeer stimulerend werken. Wil je liever alleen het Weight Watchers dieet volgen dan kan dat ook online. 

Het Weight Watchers Online programma dat bedoeld is om een stukje bewustwording te creeren. Dit gebeurd door de online coach die altijd ingeschakeld kan worden maar ook door het heel precies bijhouden van wat je eet. Dit kan online op de laptop maar ook door de App te gebruiken die bij het programma zit.  Je leert veel over je eigen dagelijkse voeding, deze kennis is zeer waardevol, ook als je niet meer het Weight Watchers dieet volgt. Naast de App en de online coach, krijg je ook toegang tot heel veel lekkere recepten, allemaal passend in het Weight Watchers dieet. 

Grote voordeel van het Weight Watchers dieet is dat je tijdens het dieten alles mag blijven eten. Je hoeft geen dure maaltijdvervangers te kopen wat sommige dieten erg duur kan maken. Je eet wat je lekker vind maar houdt wel heel goed bij wat je precies eet en hoeveel. Niks is verbonden, als het maar met mate is. Ook spelen groenten,fruit, water en mager zuivelproducten een hele belangrijke rol in het dieet.

Kijk op de website van deze Weight Watchers voor meer informatie. Via deze link kan je jezelf gratis inschrijven. Dit bespaart gelijk al 29,95!

ProPoints en FlexiPoints

Weight Watchers is een dieet dat uitgaat van een eigen puntensysteem. Per dag of week eet en drink je een vooraf bepaald aantal punten die je mag opmaken. Deze punten worden de ProPoints genoemd. De ProPoints hebben in december 2009 de daarvoor gebruikte Flexipoints opgevolgd. Dit inmiddels verouderd systeem wordt niet meer ondersteund door Weight Watchers.

Wil je meer weten over de ProPoints dan helpen wij je graag. Om het makkelijk te maken hebben wij een online WeightWatchers Puntenlijst beschikbaar om op te zoeken hoeveel ProPoints er in de producten zitten. Het aantal ProPoints dat iemand per dag mag opmaken verschilt per persoon. Deze hoeveelheid hangt af van leeftijd, gewicht, lengte en geslacht. Ook het dagtotaal en het weektotaal kan je makkelijk online uitrekenen. Hiervoor hebben wij namelijk een online rekenmachine die voor jou je WeightWatchers dagtotaal en weektotaal uitrekent. Lees onze uitgebreide informatie voor een volledige beschrijving van het WeightWatchers ProPoints dieet

Weight Watchers ProPoints 2.0

2.0? Wat is dat nou weer! Weer iets nieuws dus. Het is makkelijker dan het lijkt. Lees meer over ProPoints 2.0

Weight Watchers App

Weight Watchers heeft een eigen App gemaakt waarmee leden op hun smartphone (Iphone en Android) een extra hulpmiddel hebben bij Weight Watchers. Lees meer over de Weight Watchers App

Weight Watchers ervaringen

Graag willen we de ervaringen van Weight Watchers cursisten of van de online Weight Watchers verzamelen om zo een goed beeld te krijgen van dit dieet. Heb jij ervaring (goed of slecht) met Weight Watcher en wil je dit delen? Graag! Alles is verzameld op onze pagina over ervaringen met Weight Watchers.

Weight Watchers forum

Praat gezellig mee op het Weight Watchers forum. De plek voor het stellen van vragen en het ontmoeten van anderen die ook met Weight Watchers bezig zijn.

Weight Watchers Formule

Wil je meer achtergrond informatie over het algoritme dat Weight Watchers gebruikt bij het berekenen van de punten? We leggen het graag uit op onze pagina over de Weight Watchers formule.

Weight Watchers Punten

Door de jaren heen is er aardig wat veranderd bij WeightWatchers. Oude programma's zijn vervangen en daardoor is het overzicht misschien een beetje kwijt. We hebben alles voor je op en rijtje gezet! Kom alles te weten over de Weight Watchers punten.

Weight Watchers punten berekenen

Wil je aan de slag met Weight Watchers maar weet je niet hoe je je eigen punten kan berekenen? We leggen het uit aan de hand van een voorbeeld. Alles is zelf uit te rekenen, of in ieder geval te benaderen. Lees meer over het zelf berekenen van Weight Watchers punten.

Weight Watchers puntenlijst en restaurantgids

Snel opzoeken hoeveel punten iets waard is? Het wordt stukken makkelijker als je gebruik maakt van de lijsten die er op het internet beschikbaar zijn. Om je op weg te helpen hebben wij de Weight Watchers puntenlijst en de Weight Watchers restaurantgids voor je.

Weight Watchers Recepten

Afvallen betekent niet altijd niet lekker eten. Zeker niet bij Weight Watchers. Ze hebben er werk van gemaakt en heel veel recepten getest en geproefd om met alle "weightwatchers" te delen. We verzamelen ze op onze pagina over Weight Watchers recepten.

 


Commentaar toevoegen

No Avatar
Samantha Ottevanger (niet gecontroleerd) on
Anoniem - geen lid

Ik heb al 4 pogingen gedaan om me te registreren
maar hij geeft steeds aan dat ik de CAPTCHA niet goed heb
Wat ik weldegelijk goed over type
Ik wil graag lid worden hier
Maar het lukt me niet om een account aan te maken

No Avatar
redaktie on
afbeelding van redaktie
redaktie is lid sinds 16 apr 2013
|
Startgewicht: 83Kg
|
Streefgewicht: 78Kg
|
Woonplaats: Amsterdam

Wij hebben hier ons eigen Weight Watchers forum

No Avatar
anette78 (niet gecontroleerd) on
Anoniem - geen lid

Dit forum moet weer gestart worden!!!! Ik doe namelijk ook weightwatchers en ik zou het heeel erg leuk vinden als we een forum hebben die speciaal over weightwatchers gaat aangezien dit toch allemaal een beetje afwijkt van de normale afval forum.. (ik kan daar niet over propoints/punten etc etc gaan praten hihi)

Dus meiden die ook aan weightwatchers doen? Blush

No Avatar
Andrea (niet gecontroleerd) on
Anoniem - geen lid

Sinds een paar dagen ben ik weer begonnen met Weight Watchers, nu zat ik op dit forum te kijken en heb helaas nog geen topic gevonden wat alleen maar over Weight Watchers gaat! Ik stel voor dat we in dit topic alle ervaringen delen en bijvoorbeeld ook recepten!

Weight Watchers Forum

Praat gezellig mee en stel al je vragen op ons Weight Watchers Forum. Nog geen lid? Meld je dan eerst gratis aan! Hieronder stan een aantal onderwerpen uit ons forum.

Discussie...

afbeelding van Janneke2017
Snap er niks van! Ben de laatste tijd vaak baantjes gaan trekken om meer te bewegen en eet volgens mij niet heel anders en toch bijna anderhalve kilo zwaarder...Het is frustrerend, maar ik probeer me te focussen op hoe goed...
Zegt: Janneke2017
afbeelding van DogMa
Nou bij mij is het helemaal mis gegaan. Ik ga het natuurlijk nooit meer halen. Ik zie dat er in ieder geval mensen zijn die het gelukt is om af te vallen, top gedaan!Ik had flinke rugproblemen en had daar de balen van. Dan...
Zegt: DogMa
afbeelding van Ank
Ik blijf de avonden toch zo ontzettend moeilijk vinden! Het lukt me de hele dag om zoveel mogelijk gezonde keuzes te maken, eigenlijk snoep ik overdag amper. Maar de avond...ik moet altijd wat eten, totaal geen...
Zegt: Ank
afbeelding van lily
-  
Zegt: lily