Weight Watchers Smartpoints

Weight Watchers slaat in 2016 een geheel nieuwe weg in door de introductie van de SmartPoints. Met de invoering van de SmartPoints wil Weight Watchers dat leden een slimmere voedingskeuze maken doordat de punten berekend worden volgens de laatste inzichten van de wetenschap. Het punten tellen blijft gewoon alleen dus krijgt alles een andere waarde.  Met de Smartpoints van het Weight Watchers Feel Good programma, willen ze ervoor zorgen dat er minder trek is bij de afvallers, iedereen zich lekkerder voelt na het eten van een maaltijd en dat je in de eerste 4 weken meer resultaat ziet dan in de oudere programma's. 

Nog wat weetjes op een rij over de SmartPoints. 

  • De basis voor het berekenen van het aantal SmartPoints zijn de calorieen. 
  • Hoe meer eiwitten er in een product zit des te lager de SmartPoints waarde zal zijn. 
  • Hoe meer suiker en verzadigde vetzuren er in een product zitten, hoe hoger de SmartPoints waarde van het product zal zijn. 

Heb jij zelf al ervaring met de SmartPoints? Laat weten wat je ervan vindt en een reactie hieronder.


Commentaar toevoegen

No Avatar
ria1961 on
afbeelding van ria1961
ria1961 is lid sinds 03 jun 2017
|
Startgewicht: 88Kg
|
Streefgewicht: 75Kg

graag wil ik met het nieuwe smartpoints plan beginnen,maar ik weet niet hoe.

bijv. hoeveel punten je moet eten p.d.

ik heb nog de hele oude versie op cd rom van het propoints plan

No Avatar
sieglinde meganck (niet gecontroleerd) on
Anoniem - geen lid

ik weet hoeveel smartpoints ik mag verbruiken, maar heb geen uitleg gekregen hoe die smartpoints te berekenen. Volgt er nog een boekje of zo?

 

No Avatar
sieglinde meganck (niet gecontroleerd) on
Anoniem - geen lid

ik weet hoeveel smartpoints ik mag verbruiken, maar heb geen uitleg gekregen hoe die smartpoints te berekenen. Volgt er nog een boekje of zo?

 

No Avatar
sabvdm on
afbeelding van sabvdm
sabvdm is lid sinds 06 mei 2016
|
Startgewicht: 67Kg
|
Streefgewicht: 64Kg

Hey,

Ik heb net mijn bestelling ontvangen van smart points. Alles is goed uitgelegd hoe het werkt. Alleen weet ik niet hoeveel smartpoints ik dagelijk mag eten.

Kan iemand mij hiermee helpen?

 

Mvg,

No Avatar
sepha pronk (niet gecontroleerd) on
Anoniem - geen lid

Hallo ik had een vraag over een vleesproduct en ik kan het niet vinden in mijn plan boekje van de weight watchers en het product heet boomstammetje

Fijn weekend

 

No Avatar
AnnetteS (niet gecontroleerd) on
Anoniem - geen lid

Ik heb eerder al WW gevolgd en nu weer met deze neiuwe opzet. Het is even wennen in het begin want alles is net even anders maar het begint mij nu een beetje te dagen allemaal. Vooral dat het niet meer alleen om voeding gaat spreekt mij erg aan. Een happy "me" dat is denk ik wat iedereen wel kan waarderenn. Heb je vragen voordat je wilt beginnen? mail dan even of reageer even op dit bericht.

Weight Watchers Forum

Praat gezellig mee en stel al je vragen op ons Weight Watchers Forum. Nog geen lid? Meld je dan eerst gratis aan! Hieronder stan een aantal onderwerpen uit ons forum.

Discussie...

afbeelding van Ank
Ik blijf de avonden toch zo ontzettend moeilijk vinden! Het lukt me de hele dag om zoveel mogelijk gezonde keuzes te maken, eigenlijk snoep ik overdag amper. Maar de avond...ik moet altijd wat eten, totaal geen...
Zegt: Ank
afbeelding van lily
-  
Zegt: lily
afbeelding van Belle-libelle
Bommer! Maar met frisse moed gaan zwemmen vanochtend