
Gezond eten is de basis van het Weight Watchers dieet. Op het internet zijn al veel recepten beschikbaar. Ook heeft Weight Watchers twee kookboeken gepubliceerd met alleen maar recepten die in het Weight Watchers dieet passen. Wanneer je je hebt aangemeld voor Weight Watchers online krijg je toegang tot alle recepten. Meer over de recepten van Weight Watchers vind je op de website van Weight Watchers
Weight Watchers Recepten forum
Hier op wijvallenaf verzamelen we WW recepten in ons recepten forum. Heb jij een lekker recept deel het dan met anderen.Zo krijgen we snel een grote verzameling vol lekkere slanke recepten .Je kan ook in een reactie hieronder je favoriete recept achterlaten. Liefst met een afbeelding, dat is wel zo leuk.
Reacties
Kippenreepjes met kruidenroomsaus
Ingrediënten
150 g Rijst, bruine, ongekookt
1 hoeveelheid (naar smaak) Zout
80 g Zongedroogde tomaten, zonder olie
1000 g Kip, filet, bereid
2 hele Ui
500 g Sperziebonen, (uit blik)
2 koffielepel(s) Olijfolie, (olie)
200 ml Bouillon, groente
8 eetlepel(s) Roomsaus
500 g Schorseneren, (uit blik)
1 hoeveelheid (naar smaak) Peterselie
1 hoeveelheid (naar smaak) Kruiden, alle soorten, lavaskruid
1 hoeveelheid (naar smaak) Bonenkruid
40 ml Room, verlaagd vetgehalte, tot 15% vet
1 hoeveelheid (naar smaak) Peper, zwart
Instructies
Kook de rijst beetgaar in licht gezouten water en houd warm. Laat de gedroogde tomaten wellen in warm water, laat ze uitlekken en snijd ze in stukjes.
Snijd de kip in reepjes en de ui in ringen. Breek de bonen in hapklare stukken. Verwarm de olie in een antiaanbakpan. Bak de kippenreepjes met de groenten gedurende 8 minuten en roer er de gedroogde tomatenstukjes door. Blus af met de groentebouillon, roer er de roomsaus door en laat afgedekt 5 tot 10 minuten sudderen.
Laat de schorseneren uitlekken en doe ze bij de andere ingrediënten in de pan. Verfijn met peterselie, lavaskruid, bonenkruid en de light room en breng op smaak met zout en peper. Serveer met de rijst.