Login

Caps Lock On

Weight Watchers Flexipoints

Het Weight Watchers Flexipoints dieet gaat uit van een puntensysteem. Er worden verschillende hoeveelheden punten toegekend aan verschillende voedingsmiddelen. Iedereen dit dit dieet volgt krijgt een maximum aantal punten per dag toegewezen, afhankelijk van hun gewicht. Dit betekent dat mensen een dagboek moeten bijhouden van wat ze per dag eten.

Start nu de eerste maand gratis

Start vandaag nog de eerste maand gratis met het nieuwe WW programma dat afvallen nog makkelijker maakt voor jou! Ga er helemaal voor en vindt steun en hulp van je eigen Coach, van de andere WW members en leer nieuwe strategieën en technieken om op een gezonde manier gewicht te verliezen.

==>> Wordt nu voordelig lid van WW <<==

Dit dieet is zeer flexibel wat betreft de voedingsmiddelen die wel en niet gegeten mogen worden. Feitelijk mág alles, zolang men zich maar houdt aan het maximum aantal punten. De sleutel ligt dan ook in het juist berekenen van het aantal genuttigde punten. Dit kan men doen aan de hand van een speciale punten-calculator.

Elk voedingsmiddel heeft een waarde uitgedrukt in punten. Iedereen die het dieet gaat volgen krijgt een maximum aantal punten toegekend. Dit aantal wordt bepaald aan de hand van het gewicht. Zwaardere mensen krijgen meer punten per dag dan lichtere mensen. Naarmate men afvalt wordt het maximum aantal punten dan ook steeds verlaagd tot het doel bereikt is.

Je kan berekenen hoeveel punten er per dag zijn toegestaan door gebruik te maken van een formule. Om het makkelijk te maken voor u hebben wij de formule even omgezet in een programma zodat alles voor u berekend wordt. Kijk met onze Weight Watchers rekenmachine hoeveel punten u mag hebben.

Gedurende het Weight Watchersdieet wordt zo'n 30 minuten beweging per dag aangeraden. Met name wandelen past prima in dit dieet. De gewichtsafname bedraagt gemiddeld zo'n 0,5 tot 1,0 kg per week.

FlexiPoints is ProPoints™ geworden

Na tien jaar heeft Weight Watchers afscheid genomen van het Flexipoints programma. Hiervoor in de plaatst is in 2010 het ProPoints programma gekomen. Flexpoints wordt tegenwoordig dan ook niet meer ondersteund door weightwatchers.

Waardering:
Nog geen stemmen