Login

Caps Lock On

Weight Watchers Feel Good - Eet

Het Weight Watchers Feel Good programma bestaat dus uit 3 belangrijkt onderdelen. Eet, Beweeg en Beef! Wat wordt hier precies mee bedoeld? Laten we het gedeelte "eet" eens onder de loep nemen.

Start nu de eerste maand gratis

Start vandaag nog de eerste maand gratis met het nieuwe WW programma dat afvallen nog makkelijker maakt voor jou! Ga er helemaal voor en vindt steun en hulp van je eigen Coach, van de andere WW members en leer nieuwe strategieën en technieken om op een gezonde manier gewicht te verliezen.

==>> Wordt nu voordelig lid van WW <<==

Weight Watchers Feel Good - Eet

Waar het voorheen altijd over ProPoints ging heeft Weight Watchers nu iets nieuws namelijk de SmartPoints. Alles wat we eten heeft een bepaalde waarde net als bij de ProPoints, alleen is deze waarde nu anders opgebouwd. Er wordt nu vooral gekeken naar de hoeveelheid calorieen, eiwitten, suikers en verzadigde vetzuren. 

De wetenschap staat nooit stil en daarom is er nu dit nieuwe systeem in gebruik genomen. De basis namelijk van dit nieuwe Feel Good programma zijn namelijk de laatste wetenschappelijke inzichten. Nu is bijvoorbeeld bekend dat magere producten met veel eiwitten heel erg goed passen in een dieet om af te vallen. Voor suikers en verzadigde vetzuren telt het tegenover gestelde. 

Weight Watchers probeert het eten ook makkelijker te maken in het nieuwe programma. Een voldaan gevoel na de maaltijd is belangrijk. Hierdoor wordt het makkelijker om het dieet vol te houden. Wat hetzelfde blijft is het tellen van punten. Ook in dit programma gaat het er weer om bij te houden hoeveel SmartPoints je dagelijks eet. Voor ieder persoon gelden weer andere richtlijnen. 

Waardering:
Nog geen stemmen