Login

Caps Lock On

Weight Watchers ervaringen

Graag willen we de ervaringen van Weight Watchers cursisten of van de online Weight Watchers verzamelen om zo een goed beeld te krijgen van dit dieet. Het helpt anderen weer om zich beter te kunnen inleven wat hen te wachten staat mochten ze twijfelen over het al dan niet aanmelden voor Weight Watchers.

Start nu de eerste maand gratis

Start vandaag nog de eerste maand gratis met het nieuwe WW programma dat afvallen nog makkelijker maakt voor jou! Ga er helemaal voor en vindt steun en hulp van je eigen Coach, van de andere WW members en leer nieuwe strategieën en technieken om op een gezonde manier gewicht te verliezen.

==>> Wordt nu voordelig lid van WW <<==

Heb jij ervaring met het Weight Watchers dieet? Laat deze dan hieronder in een reactie achter. Alvast bedankt en succes!

Waardering:
Uw beoordeling: Geen (1 stem)

 

Reacties

Anoniem - geen lid

Ik ben maart 2014 bij Weight Watchers telvrij 14 kilo afgevallen via het telvrij systeem. Het is een, voor mij, perfecte manier geweest. Mijn gewicht is nog steeds hetzelfde. Het is een levenswijze geworden die ik af en toe afwissel met een teldag.

Anoniem - geen lid

ik heb de weight watchers online geprobeerd en ben daarmee 12 kg afgevallen. Ik vind het goed vol te houden, vooral omdat je eingelijk alles mag eten Als je de punten maar telt. Ik heb vorige week het programma wel weer opgezegt want 15 euro per maand werd vind ik wel erg duur. Ook omdat we druk bezig zijn met de verbouwing va ons huis, dan kunnen we elke euro goed gebruiken. Ik ga wel gewoon verder met bijhouden van puntenalleen kan ik na opzegging geen gebruik meer maken van de app en andere dingen . Succes allemaal!