Login

Caps Lock On

Weight Watchers en asperges

Velen kijken uit naar het jaarlijks asperge seizoen in het voorjaar en genieten van de verse asperges, als een ware lekkernij. Er zijn er toch maar weinigen die weten dat asperges zeer gezond zijn voor ons lichaam. En nog minder mensen weten dat je van asperges af kan vallen. Dat komt omdat asperges o.a. vocht afdrijven uit het lichaam.

Start nu de eerste maand gratis

Start vandaag nog de eerste maand gratis met het nieuwe WW programma dat afvallen nog makkelijker maakt voor jou! Ga er helemaal voor en vindt steun en hulp van je eigen Coach, van de andere WW members en leer nieuwe strategieën en technieken om op een gezonde manier gewicht te verliezen.

==>> Wordt nu voordelig lid van WW <<==

De asperges bevatten o.a. heel veel vitamines, mineralen, vezels, een goede combinatie aan aminozuren en bioactieve stoffen (phytochemicalien zoals flavonoiden, gluthation en saponinen). Na het eten van de asperges ruikt de urine vreemd omdat er werkzame stoffen in asperges zitten die het bloed en de nieren reinigen. Dit wordt ontslakken van het lichaam genoemd. Ook heeft het eten van asperges een goede invloed op de werking van de darmen, waardoor o.a. de spijsvertering veel beter wordt.

In de asperge zitten saponinen die er o.a. voor zorgen dat het lichaam veel minder vet opneemt. Tegen en bij Obesitas helpt het L gluthamine uit de asperge de eetlust te verminderen. Inmiddels zijn er veel onderzoeksresultaten bekend over de effecten van de inhoudstoffen van asperges op het verminderen van overtollig lichaamsgewicht.

Natuurlijk worden de beste afval resultaten met de werkzame stoffen uit de asperge bereikt door een dagelijks evenwichtig dieet. Het is zeker goed om in en bij het evenwichtige dieet een extra hoeveelheid asperges te eten om het afvallen te versnellen. Het Weight Watchers dieet als dagelijks evenwichtig dieet is daarvoor een zeer goed dieet. Er zijn zijn zeer goede resultaten bekend van mensen die het Weight Watchers dieet volgen en daarbij asperge voedingssupplementen gebruiken.

Een dergelijk asperge product is het voedingssupplement genaamd SpargelPlus. Dit voedingssupplement zijn tabletten die gemaakt zijn van vers geoogste asperge. Voor het vervaardigen van de aspergeplus tabletten worden de asperges niet gekookt. Zoals bekend verliest de asperge door het koken ca 80% van de oorspronkelijk werkzamestoffen in de verse geoogste asperge. De SpargelPlus tabletten bevatten dus veel meer werkzame stoffen uit de asperge dan bij gekookte asperges. Daarnaast is het voordeel van de SpargelPlus tabletten dat de werkzamestoffen nu het gehele jaar beschikbaar zijn. Hierdoor wordt het mogelijk om het gehele jaar de werkzame stoffen uit de asperge te combinatie met een evenwichtig dieet.

Waardering:
Nog geen stemmen