Weight Care

Er zijn ontzetten veel diëten beschikbaar, waarvan een deel gericht is op het ontwikkelen van een gezonde levensstijl en een ander deel vooral gericht is op het verliezen van gewicht. Het Weight Care dieet behoort tot de laatste categorie en is gericht op het verliezen van gewicht op een verantwoorde wijze.

waardering
Nog geen stemmen

Weight Care dieet

Het Weight Care dieet is een plan, waarin een perfecte aanpak is opgenomen om een gezonde levensstijl te creëren en gericht op het efficiënt bestrijden van overgewicht. Het is met het Weight Care dieet eenvoudig om je ideale streefgewicht te bereiken en niet geheel onbelangrijk, ook te behouden.

Om het dieet te kunnen volgen, zijn er talloze producten van Weight Care beschikbaar, die gericht zijn op het afslanken op een gezonde wijze. De producten bevatten dan ook alle benodigde voedingsstoffen, die het lichaam elke dag nodig heeft. In de Weight Care producten zijn meer dan twintig mineralen en vitaminen opgenomen. Het dieet van Weight Care wordt vormgegeven in het zogenaamde ABC plan. Het ABC plan kan tijdens het dieet worden gezien als verschillende fasen, waarin ruimte is voor gewichtsverlies en het behouden van controle over het gewicht.

Weight Care ABC plan

Plan A is erop gericht om op een actieve wijze af te vallen. Om dit plan te kunnen volgen, dient het Weight Care 5 Dagen Dieet gevolgd te worden, waar twee soorten producten voor beschikbaar zijn. Je kunt daarbij kiezen uit het Weight Care 5 Dagen Dieet de Luxe en het Weight Care Dagen Dieet Intensief. Na plan A volgt plan B. In deze fase wordt het ontbijt en de lunch vervangen door een maaltijd van Weight Care en kun je zelf een licht gerecht samenstellen voor het avondmaal.
 

Je hebt ook de gelegenheid om twee tussendoortjes te nemen, waarbij fruit wordt aanbevolen. Plan C zorgt ervoor dat je de controle behoudt over het aantal calorieën en in dit plan wordt een nieuwe levensstijl aangemeten ten aanzien van het eten. Je kunt op gewicht blijven door rekening te houden met de calorieën van de voedingsmiddelen en door producten van Weight Care te nemen zoals de tussendoortjes van Weight Care.

Commentaar toevoegen

Advies van de consumentenbond

De consumentenbond doet onderzoek naar van alles en ook de dieten zijn onderzocht. Daarin zijn een aantal dieten als zeer positief beoordeeld, bijvoorbeeld het Weight Watchers dieet. In groepsverband of online met een online coach en de App om alles bij te houden, Weight Watchers zorgt voor een gedoseerde gewichtsafname op een gezonde manier. Geïnteresseerd? Via de volgende link schrijf je jezelf gratis in volg je Weight Watchers 1 maand gratis! Veel succes alvast.


Commentaar toevoegen

Laatste reacties

afbeelding van Ank
Ik blijf de avonden toch zo ontzettend moeilijk vinden! Het lukt me de hele dag...
Zegt: Ank
afbeelding van lily
-  
Zegt: lily
afbeelding van Belle-libelle
Bommer! Maar met frisse moed gaan zwemmen vanochtend

Gewichtsgrafiek

gewichtsgrafiekWil je afvallen dan moet je volhouden! Een grafiek over je eigen gewicht kan zeer stimulerend werken om je doel te bereiken. Met de grafiek als stimulans zal het afvallen makkelijker vol te houden zijn. Registreer je nu gratis, om je eigen grafiek te maken.

Samen afvallen is leuker

Afvallen is moeilijk maar samen met anderen is het vaak een stuk makkelijker. Wil je weten wie er nog meer de strijd met de kilo's zijn aangegaan? Kijk dan in ons forum of regsitreer jezelf gratis om mee te praten.