Login

Caps Lock On

Weight Care

Er zijn ontzetten veel diëten beschikbaar, waarvan een deel gericht is op het ontwikkelen van een gezonde levensstijl en een ander deel vooral gericht is op het verliezen van gewicht. Het Weight Care dieet behoort tot de laatste categorie en is gericht op het verliezen van gewicht op een verantwoorde wijze.

Weight Care dieet

Het Weight Care dieet is een plan, waarin een perfecte aanpak is opgenomen om een gezonde levensstijl te creëren en gericht op het efficiënt bestrijden van overgewicht. Het is met het Weight Care dieet eenvoudig om je ideale streefgewicht te bereiken en niet geheel onbelangrijk, ook te behouden.

Om het dieet te kunnen volgen, zijn er talloze producten van Weight Care beschikbaar, die gericht zijn op het afslanken op een gezonde wijze. De producten bevatten dan ook alle benodigde voedingsstoffen, die het lichaam elke dag nodig heeft. In de Weight Care producten zijn meer dan twintig mineralen en vitaminen opgenomen. Het dieet van Weight Care wordt vormgegeven in het zogenaamde ABC plan. Het ABC plan kan tijdens het dieet worden gezien als verschillende fasen, waarin ruimte is voor gewichtsverlies en het behouden van controle over het gewicht.

Weight Care ABC plan

Plan A is erop gericht om op een actieve wijze af te vallen. Om dit plan te kunnen volgen, dient het Weight Care 5 Dagen Dieet gevolgd te worden, waar twee soorten producten voor beschikbaar zijn. Je kunt daarbij kiezen uit het Weight Care 5 Dagen Dieet de Luxe en het Weight Care Dagen Dieet Intensief. Na plan A volgt plan B. In deze fase wordt het ontbijt en de lunch vervangen door een maaltijd van Weight Care en kun je zelf een licht gerecht samenstellen voor het avondmaal.

 

Je hebt ook de gelegenheid om twee tussendoortjes te nemen, waarbij fruit wordt aanbevolen. Plan C zorgt ervoor dat je de controle behoudt over het aantal calorieën en in dit plan wordt een nieuwe levensstijl aangemeten ten aanzien van het eten. Je kunt op gewicht blijven door rekening te houden met de calorieën van de voedingsmiddelen en door producten van Weight Care te nemen zoals de tussendoortjes van Weight Care.

Waardering:
Uw beoordeling: Geen (8 stemmen)
 • Louise1973
  12 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  30%
 • Irene707
  2 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  19%
 • Dalivio
  1 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  10%
 • Dirk hoorelbeke
  7 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  82%
 • Maurits76
  2 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  6%

Artikelen

3 fasen ZSP Afslankprogramma

Sporten en afvallen

Sporten en afvallen

Koolhydraten, wat zijn dat eigenlijk en waar zitten ze in?

Weightwatchers ProPoints 2.0

Gewichtsgrafiek