Login

Caps Lock On

Vitadis Slanker Leven Dieet

Update: Vitadis Groep Nederland is sinds 11-05-2017 failliet.

Wil je snel afvallen, maar op een verantwoorde en gezonde manier? Er zijn vele diëten op de markt om uit te kiezen. Maar de meeste diëten waarbij je snel en veel gewicht verliest, de zogenaamde crashdiëten, zijn niet gezond. Ze kunnen bijvoorbeeld je spierweefsel aantasten. Er is nu een vernieuwd proteïnedieet op de markt! Met dit dieet verlies je snel en makkelijk vele kilo's. Als je bent afgevallen, krijg je na dit dieet geen last van het jojo-effect én het is ook nog eens goed voor je gezondheid is.

Met Vitadis Slanker Leven is voedsel je vriend!

Vitadis Slanker Leven is een dieet gebaseerd op het eten van proteïnerijk voedsel waarmee je op een veilige manier snel je overtollige kilo's verliest. In de eerste week verliezen deelnemers vaak al zo'n 5 kilo. En dat gewicht bestaat uit vet, niet uit spierweefsel!

De kracht van dit dieet is dat het gebruik maakt van ingrediënten uit de beroemdste eiwitdiëten ter wereld. Met Vitadis kun je gewoon blijven eten, en daarom zijn er nu al heel veel mensen met behulp van Vitadis op hun streefgewicht gekomen.

Het Slanker Leven Plan is een dieet at ontwikkeld is door Vitadis Health Care, een bekende speler op de Nederlandse markt. Het dieet wordt meestal gebruikt door mensen die een klein beetje willen afvallen, zeg 3 tot 6 kilo. Het is vooral daarom ook makkelijk vol te houden. 

VITADIS is ondertussen misschien wel een van de meest populaire afslankmethodes die je kunt volgen. Het Vitadis Slanker Leven dieet is vergelijkbaar met diëten die gebaseerd zijn op maaltijdvervangers. Een van de grootste valkuilen van een dieet is dat de gebruiker honger lijdt. Diëten die zich richten op slechts 500 calorieën per dag bijvoorbeeld zijn niet lang vol te houden en zijn vaak slecht voor het lichaam. Dit dieet echter is uniek, omdat je door de 6 eetmomenten per dag géén honger zult lijden, maar toch zult afvallen. Je krijgt een menu van voedzame en gezonde snacks en daarnaast vele gezonde recepten.

Het dieet valt onder het klassement eiwitdieet wat inhoudt dat koolhydraat consumptie beperkt wordt en je in plaats daarvan meer eiwitten binnen krijgt. Eiwitten zijn de bouwstenen van ons lichaam en gaan het hongergevoel tegen, veel van de bekende diëten als Powerslim, Cambridgeen Prodimed zijn hierop gebaseerd. 

Tijdens het volgens van het Vitadis Slanker Leven plan krijg je een eigen coach die je helpt bij het afvallen. ezecoach ondersteunt je online met tips en adviezen. Naast e coach kan je gebruik maken van de Vitadis App. Deze app houdt de voortgang bij en je kan er tevens allemaal lekkere recepten in opzoeken die passen bij het dieet. 

Vitadis Slanker Leven is niet heel goedkoop maar de resultaten zijn vooralsnog erg goed. De kosten zitten vooral in de maaltijdvervangers maar dit scheelt ook weer boodschappen. Eigenlijk zou je die kosten er weer vanaf moeten halen. Het dieet kost op dit moment tussen de 20 en 30 euro per week, omdat je het momenteel met een goede korting kunt bestellen. Deze korting is tijdelijk, maar klanten die nu beginnen, blijven de korting in de toekomst ook houden.

 

Wij zijn op zoek naar mensen met ervaringen met het Vitadis dieet. Heb jij het gebruikt? Wij zouen erg blij zijn als je deze ervaring met anderen zou willen delen in een reactie hieronder.

Update: Vitadis Groep Nederland is sinds 11-05-2017 failliet.

Waardering:
Uw beoordeling: Geen (1 stem)

Reacties

Anoniem - geen lid
 • ANAMIA4EVER
  1 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  7%
 • Aart
  5 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  35%

Artikelen

Fastfood

Calorieën in Fastfood

Eten en diëten: fabels en feiten

Goede en foute vetten

Vitaminen

Vitaminen en mineralen

Gewichtsgrafiek