Login

Caps Lock On

Vier sleutels tot succes, ZelfSlank Plan

Er worden vier sleutels tot succes geboden bij het volgen van het Zelfslank Plan. De sleutels vormen de basis voor gewichtsverlies en voorkomen het jojo-effect dat na afloop van vele andere diëten optreedt. De vier richtlijnen bieden een stabiele basis voor het bereiken van het gewenste doel, namelijk afvallen en op gewicht blijven.

Eetbuien voorkomen

Een aantal mensen met overgewicht heeft last van eetbuien, die overigens voor tachtig procent een lichamelijke oorzaak kennen. Het lichaam zal namelijk om voedsel blijven vragen als het geen koolhydraten of eiwitten krijgt. Het proces van afvallen kan verstoord worden door een eetbui. Als er een terugval is met eetbuien dan ontstaat er direct een schuldgevoel, waardoor het afvallen stopt. In het Zelfslank Plan wordt geleerd dat het eten van voedsel om een verzadigd gevoel te krijgen de sleutel naar succes is en eetbuien worden daardoor voorkomen.

Zorg voor een stabiele suikerspiegel

Een instabiele suikerspiegel kan tot gewichtstoename leiden. Door het lichaam voedsel aan te bieden wat het echt nodig heeft, zal er sprake zijn van een stabiele suikerspiegel. Dat zorgt voor een verzadigd gevoel en een beter welbevinden. Het stabiel houden van de suikerspiegel is dan ook de tweede sleutel tot succes van het Zelfslank Plan.

Doorzetten

Ook bij het volgen van het Zelfslank Plan is doorzetten belangrijk. Bij het volgen van het ZSP Afslankprogramma komt het doorzettingsvermogen vanzelf, want er is namelijk al snel resultaat te zien. Zo verlies je niet alleen gewicht, maar zal je haar gaan glanzen en krijgt je huid meer kleur. Het zien van resultaat is een grote motivatiefactor en dan lukt het doorzetten vanzelf.

Beschouw eten niet als vijand

De vierde en laatste sleutel tot succes is eten als vriend te beschouwen niet als vijand aan te merken. Het is alleen wel belangrijk om bewust te zijn wat je eet. Geef dus liever de voorkeur aan voedselproducten met een laag aantal calorieën en die voor een verzadigd gevoel zorgen. Dat voorkomt niet alleen een hongergevoel of trek, maar zorgt er eveneens voor dat eetbuien uitblijven.

 

Waardering:
Nog geen stemmen
 • Mirria
  4 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  360%
 • Tobbertje7-15
  3 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  22%
 • Esther_1981
  2 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  9%
 • chelleke
  14 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  89%
  Dieet:

Artikelen

Calorieën in bier en wijn

Calorieën in bier, wijn en andere dranken

Gezond vermageren

Vermageren op een gezonde manier

Goede en foute vetten

Calorieën in vlees

Gewichtsgrafiek