Login

Caps Lock On

Videobegeleiding bij het Zelfslank Plan

Afvallen met videobegeleiding is ook een van de krachtige aspecten van het Zelfslank Plan. Er wordt bij methode 1, 2 en 3 videobegeleiding gegeven en elke week kan iedereen weer extra gemotiveerd raken na het bekijken van de motivatievideo.

Methode 1, 2 en 3 met videobegeleiding

In de videobegeleiding voor methode 1, 2 en 3 wordt op een heldere en duidelijke manier uitleg gegeven over de verschillende fasen en met betrekking tot het eten en drinken. De samenstelling van de maaltijd varieert namelijk per methode, zodat de vetverbranding optimaal geactiveerd blijft en eetbuien voorkomen worden.

Booster met videobegeleiding

Het is mogelijk om de booster te doen voordat er met methode 1 wordt begonnen. Er wordt dan namelijk een extra impuls aan de vetverbranding gegeven. De booster bestaat uit een menu dat vier dagen gevolgd dient te worden om zo extra snel kilo’s te verliezen. Het vierdagen menu os overigens geen crashdieet, vastendieet of eiwitdieet.

Motivatie door videobegeleiding

Het Zelfslank Plan bestaat in totaal uit zes modules, waarin bij elke module een nieuw weekmenu wordt verstrekt. In de videobegeleiding worden verschillende tips behandeld, die motiverend werken. Er komen meerdere onderwerpen aan bod, zoals uitleg van de booster, de beste manier van koolhydraten eten, het tegengaan van stress en een unieke techniek om voor altijd van eetbuien verlost te raken.

E-book

Naast de videobegeleiding voor het Zelfslank Plan biedt het e-book extra ondersteuning op het mentale vlak. De levensstijl zal namelijk moeten veranderen en daar kan iedereen wel wat extra ondersteuning bij gebruiken. Dat komt dus in het e-book aan de orde met onder meer oefeningen die uitgevoerd dienen te worden om een betere controle over de eigen eetgewoonten te krijgen. Het e-book draagt de titel ‘Vergeet het dieet’ en er zijn oefeningen in opgenomen met de benamingen, SLIM, TRIM en TONE.

Toegang tot het forum

Bij het volgen van het Zelfslank Plan wordt er toegang tot het forum geboden, waarin ervaringen kunnen worden uitgewisseld. Het forum is besloten en alleen toegankelijk voor deelnemers aan het Zelfslank Plan. Naast het uitwisselen van ervaringen kunnen deelnemers aan het forum ook vragen stellen.

Waardering:
Uw beoordeling: Geen (1 stem)
 • Mirria
  4 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  360%
 • Tobbertje7-15
  3 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  22%
 • Esther_1981
  2 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  9%
 • chelleke
  14 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  89%
  Dieet:

Artikelen

Calorieën in bier en wijn

Calorieën in bier, wijn en andere dranken

Gezond vermageren

Vermageren op een gezonde manier

Goede en foute vetten

Calorieën in vlees

Gewichtsgrafiek