Login

Caps Lock On

Sportvasten, wordt slanker fitter en vitaler

Sportvasten is een manier om niet alleen slanker, maar ook fitter en vitaler te worden en dat al binnen een periode van twaalf dagen. Bij sportvasten wordt de stofwisseling beïnvloed, waarbij er sprake is van een duurzame verandering van suikerverbranding naar vetverbranding. Het is een krachtige en unieke methode, die inmiddels al door velen gevolgd is en steeds meer bekendheid krijgt.

Methode sportvasten

De omschakeling van suikerverbranding naar vetverbranding zal plaatsvinden tijdens het sportvasten, waarbij de specifieke combinatie van sporten, voeding en vasten toegepast dient te worden. De spieren zullen door het opvolgen van deze methode bepaalde genen activeren en dat zorgt vervolgens voor een fundamentele verandering in het lichaam. De veranderingen zullen effect hebben op je vetreserves, maar ook op je bloedvaten en hersenen. Bovendien zullen de belangrijke organen tijdens het sportvasten als het ware verjongen. De sportvastkuur duurt maximaal twaalf dagen en kan plaatsvinden onder deskundige begeleiding.

Begeleiding tijdens sportvasten

Tijdens de sportvastenkuur is het belangrijk om deskundige begeleiding te krijgen. Dat kan vorm krijgen door gebruik te maken van een gediplomeerd sportvastencoach, die een individueel traject zal vaststellen. De persoonlijke begeleiding zorgt voor een goede voorbereiding en bovendien wordt er ook aandacht besteed aan de lange termijn gevolgen, zodat ook in de toekomst een goed resultaat gegarandeerd is. De persoonlijke coach zorgt daarnaast uiteraard voor motivatie en biedt ondersteuning als je dat even nodig hebt tijdens het sportvasten. De sportvastenkuur duurt dus maximaal twaalf dagen, waarbij er sprake zal zijn van afbouwdagen, vastendagen en opbouwdagen. De voeding zal gedurende de kuur worden verminderd en op vastendagen helemaal worden weggelaten. Tijdens de kuur zal er op een matig niveau gesport worden en er wordt gelet op de inname vitaminen en mineralen in een juiste verhouding. Je kunt erop rekenen dat je tijdens het sportvasten tussen de drie en zes kilo aan gewicht verliest. Hiervan bestaat tachtig procent uit vet en de overige twintig procent bestaat uit spierweefsel en vocht. Als de kuur op een juiste manier wordt gevolgd en je na afloop door blijft gaan met sporten zal je gewicht verder afnemen. Dit komt doordat er sprake is van een hogere verbranding.

 

Waardering:
Uw beoordeling: Geen (1 stem)

Reactie toevoegen

Wij zijn afgevallen

 • Alyssa04
  3 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  18%
 • HarrieK
  1122 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  99%
 • Jonneke
  5 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  38%
 • Maurits76
  4 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  18%
 • Francine21
  26 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  107%

Artikelen

Balansdag

Sporten en afvallen

Sporten en afvallen

Calorieën in frisdrank, sappen, koffie en thee

Nordic Walking

Uit het Forum

VITADIS Slanker leven plan

Hopelijk wordt dit forum nog bezocht!

Ik ben Mark en houd mijn strijd tegen de kilo's wekelijks bij op YouTube

Gewichtsgrafiek

Kilostrijd