Sportvasten, wordt slanker fitter en vitaler

Sportvasten is een manier om niet alleen slanker, maar ook fitter en vitaler te worden en dat al binnen een periode van twaalf dagen. Bij sportvasten wordt de stofwisseling beïnvloed, waarbij er sprake is van een duurzame verandering van suikerverbranding naar vetverbranding. Het is een krachtige en unieke methode, die inmiddels al door velen gevolgd is en steeds meer bekendheid krijgt.

waardering
Average: 5 (1 stem)

Methode sportvasten

De omschakeling van suikerverbranding naar vetverbranding zal plaatsvinden tijdens het sportvasten, waarbij de specifieke combinatie van sporten, voeding en vasten toegepast dient te worden. De spieren zullen door het opvolgen van deze methode bepaalde genen activeren en dat zorgt vervolgens voor een fundamentele verandering in het lichaam. De veranderingen zullen effect hebben op je vetreserves, maar ook op je bloedvaten en hersenen. Bovendien zullen de belangrijke organen tijdens het sportvasten als het ware verjongen. De sportvastkuur duurt maximaal twaalf dagen en kan plaatsvinden onder deskundige begeleiding.

Begeleiding tijdens sportvasten

Tijdens de sportvastenkuur is het belangrijk om deskundige begeleiding te krijgen. Dat kan vorm krijgen door gebruik te maken van een gediplomeerd sportvastencoach, die een individueel traject zal vaststellen. De persoonlijke begeleiding zorgt voor een goede voorbereiding en bovendien wordt er ook aandacht besteed aan de lange termijn gevolgen, zodat ook in de toekomst een goed resultaat gegarandeerd is. De persoonlijke coach zorgt daarnaast uiteraard voor motivatie en biedt ondersteuning als je dat even nodig hebt tijdens het sportvasten. De sportvastenkuur duurt dus maximaal twaalf dagen, waarbij er sprake zal zijn van afbouwdagen, vastendagen en opbouwdagen. De voeding zal gedurende de kuur worden verminderd en op vastendagen helemaal worden weggelaten. Tijdens de kuur zal er op een matig niveau gesport worden en er wordt gelet op de inname vitaminen en mineralen in een juiste verhouding. Je kunt erop rekenen dat je tijdens het sportvasten tussen de drie en zes kilo aan gewicht verliest. Hiervan bestaat tachtig procent uit vet en de overige twintig procent bestaat uit spierweefsel en vocht. Als de kuur op een juiste manier wordt gevolgd en je na afloop door blijft gaan met sporten zal je gewicht verder afnemen. Dit komt doordat er sprake is van een hogere verbranding.

Commentaar toevoegen

Advies van de consumentenbond

De consumentenbond doet onderzoek naar van alles en ook de dieten zijn onderzocht. Daarin zijn een aantal dieten als zeer positief beoordeeld, bijvoorbeeld het Weight Watchers dieet. In groepsverband of online met een online coach en de App om alles bij te houden, Weight Watchers zorgt voor een gedoseerde gewichtsafname op een gezonde manier. Geïnteresseerd? Via de volgende link schrijf je jezelf gratis in volg je Weight Watchers 1 maand gratis! Veel succes alvast.


Commentaar toevoegen

Laatste reacties

afbeelding van Ank
Ik blijf de avonden toch zo ontzettend moeilijk vinden! Het lukt me de hele dag...
Zegt: Ank
afbeelding van lily
-  
Zegt: lily
afbeelding van Belle-libelle
Bommer! Maar met frisse moed gaan zwemmen vanochtend

Gewichtsgrafiek

gewichtsgrafiekWil je afvallen dan moet je volhouden! Een grafiek over je eigen gewicht kan zeer stimulerend werken om je doel te bereiken. Met de grafiek als stimulans zal het afvallen makkelijker vol te houden zijn. Registreer je nu gratis, om je eigen grafiek te maken.

Samen afvallen is leuker

Afvallen is moeilijk maar samen met anderen is het vaak een stuk makkelijker. Wil je weten wie er nog meer de strijd met de kilo's zijn aangegaan? Kijk dan in ons forum of regsitreer jezelf gratis om mee te praten.