Login

Caps Lock On

Snel afvallen

Wil je vandaag nog een aantal kilo's eraf? Dat kan maar niet op een gezonde manier. Toch is het mogelijk om sneller af te vallen. Afvallen hoeft geen maanden te duren. Om de tijd zo ver mogelijk in te korten geven wij graag een aantal bruikbare tips.

  • Eet zeer regelmatig, en dan ongeveer 5 keer per dag. Op deze manier blijf je de hele dag energie hebben en blijft je bloedsuikerspiegel in balans.
  • Eet langzaam. Eet je langzaam dan zul je eerder het gevoel krijgen dat je vol zit. Hap slik weg is ongezond, maak er lever iets leuks en gezelligs van.
  • Ontbijt altijd goed. Het ontbijt is de belangrijkste maaltijd van de dag. Zorg dat je voldoende energie binnenkrijgt want de hele dat moet je er nog op teren. Vezels in het ontbijt is ook erg goed.
  • Wil je snel afvallen dan iks het ook belangrijk om 's avonds niet te eten. Als de avond is gevallen dan heeft je lichaam veel minder nodig dan overdag. Hou hier rekening mee als je eet.
  • Deze tip sluit eigenlijk aan bij de tip hierboven. Zorg ervoor dat je voordat je gaat slapen niet eet. Hou een marge aan van ongeveer drie uur.
  • Eet veel groenten (liefst groen). Groene groenten zijn heel erg belangrijk omdat er heel veel vitaminen en mineralen in zitten die erg belangrijk zijn voor je lichaam. Ook de vezels die erin zitten dragen bij aan een gezonde stofwisseling.
Waardering:
Uw beoordeling: Geen (2 stemmen)

Artikelen

Fastfood

Calorieën in Fastfood

Calorieën in melk, zuivel en toetjes

Dieetproducten

Dieet producten

Zoetstoffen

Gewichtsgrafiek