Login

Caps Lock On

Slimfast dieet

Het SlimFast dieet lijkt enigszins op het bekende Modifast dieet, maar kent net even een andere opzet. Je kunt met het SlimFast dieet op een verantwoorde manier afvallen, zonder dat je tijdens het dieet steeds met een hongergevoel geconfronteerd zult worden. Het dieet is dan ook simpel vol te houden tot het moment, dat je streefgewicht is bereikt.

SlimFast dieet met maaltijdvervangers

SlimFast biedt iedereen die het dieet wil volgen een uitgebreid assortiment aan maaltijdvervangers. Er zijn onder meer kant-en-klare drinkmaaltijden in het productaanbod opgenomen, maar ook kun je maaltijdrepen kopen net als verschillende pasta’s en soepen. Elke dag moet je tijdens het SlimFast dieet twee normale maaltijden vervangen door een van de maaltijdvervangende producten. Je hebt daarbij zelf de mogelijkheid te kiezen welke maaltijd van de dag dat zal zijn. De derde maaltijd kun je gewoon zelf bereiden zoals het ontbijt, de lunch of het diner. Verder is het ook toegestaan om elke dag twee tussendoortjes te nemen, waarbij je kunt kiezen voor fruit, of yoghurt, maar ook de SlimFast snack kunt kiezen.

Afvallen met SlimFast dieet

Door de twee maaltijdvervangers van SlimFast en de mogelijkheid om elke dag een gewone maaltijd te eten, is het dieet zeer makkelijk in te passen in je leven en ook nog eens makkelijk vol te houden. Elke dag krijg je voldoende voedingstoffen binnen en is het aantal calorieën tussen de 1200 en 1400 gelegen. Door de regelmatige eetmomenten blijft je energie gedurende de dag op een normaal peil en zul je geen vermoeidheid of andere symptomen merken. Afvallen op deze manier is makkelijk vol te houden en levert ook nog eens snel resultaat op.

 

Tijdens het volgen van het SlimFast dieet wordt aangeraden om zoveel mogelijk te bewegen op een dag en uiteraard voldoende water te drinken, zodat de afvalstoffen kunnen worden afgevoerd. Overigens zijn de producten van SlimFast in Nederland niet meer verkrijgbaar, vanwege tegenvallende verkoopresultaten. In landen zoals Engeland, Duitsland en Ierland zijn de producten van SlimFast echter nog wel verkrijgbaar. Indien je het succesvolle SlimFast dieet wenst te volgen, moet je daar dus wel rekening mee houden. Anders kun je een alternatief dieet volgen zoals het proteïnen dieet of het Modifast dieet.

Waardering:
Uw beoordeling: Geen (7 stemmen)

Reacties

Anoniem - geen lid
Anoniem - geen lid
Anoniem - geen lid
 • ANAMIA4EVER
  1 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  7%
 • Aart
  5 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  35%

Artikelen

Gezond vermageren

Videobegeleiding bij het Zelfslank Plan

Calorieen in vis

Balansdag

Broodbeleg

Calorieën in Broodbeleg

Gewichtsgrafiek