Slim Form Patch dieet

Slim Form Patch, oftewel de dieetpleister is een pleister die je op je huid plakt, waardoor je eetlust zou verminderen en je vetverbranding toenemen. Een goede uitvinding als we de website van de pleister moeten geloven. Toch is er ook veel over dit middel geschreven waarin de verhalen niet altijd zo posititief zijn.

waardering
Average: 4.2 (9 stemmen)

Hoe werkt de slim form patch

Over de werking van de pleister komen we op de website van Slim Form Patch niet al te veel te weten. Jodium uit zeewier- en andere extracten zouden de schilklier beïnvloeden waardoor je eetlust afneemt en je vetverbranding versnelt. De pleister is 100 % natuurlijk en over het algemeen voor iedereen geschikt. Een onschuldig principe als je het allemaal zo leest, toch denkt professor Luc van Gaal hier heel anders over: "Overgewicht betekent een teveel aan vet dat moet worden weggewerkt door een aangepast dieet en een gezonde levenswijze. Deze pleister wil zogezegd het metabolisme stimuleren door de schildklier te verzadigen met jodium. Dat kan voor hyperactiviteit van de schildklier zorgen waardoor niet zozeer de vetmassa maar vooral magere massa zoals spieren en vocht wordt aangetast."

Je valt dan dus af omdat met name de hoeveelheid water en spiermassa in je lichaam afneemt en dit is niet geheel ongevaarlijk. "Als je weet dat ons hart de belangrijkste spier is, zijn de risico's niet te onderschatten. Zeker voor mensen die al een slecht werkende schildklier hebben. Er bestaan in de wetenschappelijke literatuur ook geen eensluidende adviezen dat zo'n aanpak via het schildklierhormoon obesitas zou bestrijden", aldus professor Van Gaal.

De dieetpleister is makkelijk vol te houden

Dat de dieetpleister een weinig moeite kostend afslankmiddel is valt niet te ontkennen. Dit maakt de Slim Form Patch ook zo'n grote hit in Amerika. We willen niet te veel moeite doen om af te vallen, het liefste helemaal geen en de website speelt hierop in. "Afslanken is meestal afzien. Uw best doen om al dat lekkers te laten staan. Hard uw lichaam trainen of verplicht op smaakloze wafels kauwen om die kilo's te vermageren", aldus de website.
 

De dieetpleister zou afvallen weer leuk maken, maar zolang er nog onduidelijkheid bestaat over de risico's van de pleister, kun je er beter nog even mee wachten. De geschiedenis heeft ons geleerd dat middelen om het metabolisme via de schildklier op te jagen te veel risico's met zich meebrengt. Schildklierhormoon om af te vallen is daarom niet voor niets verboden. Een 'natuurlijk' product om dat te bereiken zou dan ineens wel goed zijn alleen maar omdat het natuurlijk is?

Commentaar toevoegen

Advies van de consumentenbond

De consumentenbond doet onderzoek naar van alles en ook de dieten zijn onderzocht. Daarin zijn een aantal dieten als zeer positief beoordeeld, bijvoorbeeld het Weight Watchers dieet. In groepsverband of online met een online coach en de App om alles bij te houden, Weight Watchers zorgt voor een gedoseerde gewichtsafname op een gezonde manier. Geïnteresseerd? Via de volgende link schrijf je jezelf gratis in volg je Weight Watchers 1 maand gratis! Veel succes alvast.


Commentaar toevoegen

Laatste reacties

afbeelding van Janneke2017
Snap er niks van! Ben de laatste tijd vaak baantjes gaan trekken om meer te...
Zegt: Janneke2017
afbeelding van DogMa
Nou bij mij is het helemaal mis gegaan. Ik ga het natuurlijk nooit meer halen....
Zegt: DogMa
afbeelding van Ank
Ik blijf de avonden toch zo ontzettend moeilijk vinden! Het lukt me de hele dag...
Zegt: Ank
afbeelding van lily
-  
Zegt: lily

Gewichtsgrafiek

gewichtsgrafiekWil je afvallen dan moet je volhouden! Een grafiek over je eigen gewicht kan zeer stimulerend werken om je doel te bereiken. Met de grafiek als stimulans zal het afvallen makkelijker vol te houden zijn. Registreer je nu gratis, om je eigen grafiek te maken.

Samen afvallen is leuker

Afvallen is moeilijk maar samen met anderen is het vaak een stuk makkelijker. Wil je weten wie er nog meer de strijd met de kilo's zijn aangegaan? Kijk dan in ons forum of regsitreer jezelf gratis om mee te praten.