Login

Caps Lock On

Slim Form Patch dieet

Slim Form Patch, oftewel de dieetpleister is een pleister die je op je huid plakt, waardoor je eetlust zou verminderen en je vetverbranding toenemen. Een goede uitvinding als we de website van de pleister moeten geloven. Toch is er ook veel over dit middel geschreven waarin de verhalen niet altijd zo posititief zijn.

Hoe werkt de slim form patch

Over de werking van de pleister komen we op de website van Slim Form Patch niet al te veel te weten. Jodium uit zeewier- en andere extracten zouden de schilklier beïnvloeden waardoor je eetlust afneemt en je vetverbranding versnelt. De pleister is 100 % natuurlijk en over het algemeen voor iedereen geschikt. Een onschuldig principe als je het allemaal zo leest, toch denkt professor Luc van Gaal hier heel anders over: "Overgewicht betekent een teveel aan vet dat moet worden weggewerkt door een aangepast dieet en een gezonde levenswijze. Deze pleister wil zogezegd het metabolisme stimuleren door de schildklier te verzadigen met jodium. Dat kan voor hyperactiviteit van de schildklier zorgen waardoor niet zozeer de vetmassa maar vooral magere massa zoals spieren en vocht wordt aangetast."

Je valt dan dus af omdat met name de hoeveelheid water en spiermassa in je lichaam afneemt en dit is niet geheel ongevaarlijk. "Als je weet dat ons hart de belangrijkste spier is, zijn de risico's niet te onderschatten. Zeker voor mensen die al een slecht werkende schildklier hebben. Er bestaan in de wetenschappelijke literatuur ook geen eensluidende adviezen dat zo'n aanpak via het schildklierhormoon obesitas zou bestrijden", aldus professor Van Gaal.

De dieetpleister is makkelijk vol te houden

Dat de dieetpleister een weinig moeite kostend afslankmiddel is valt niet te ontkennen. Dit maakt de Slim Form Patch ook zo'n grote hit in Amerika. We willen niet te veel moeite doen om af te vallen, het liefste helemaal geen en de website speelt hierop in. "Afslanken is meestal afzien. Uw best doen om al dat lekkers te laten staan. Hard uw lichaam trainen of verplicht op smaakloze wafels kauwen om die kilo's te vermageren", aldus de website.

De dieetpleister zou afvallen weer leuk maken, maar zolang er nog onduidelijkheid bestaat over de risico's van de pleister, kun je er beter nog even mee wachten. De geschiedenis heeft ons geleerd dat middelen om het metabolisme via de schildklier op te jagen te veel risico's met zich meebrengt. Schildklierhormoon om af te vallen is daarom niet voor niets verboden. Een 'natuurlijk' product om dat te bereiken zou dan ineens wel goed zijn alleen maar omdat het natuurlijk is?

Waardering:
Uw beoordeling: Geen (13 stemmen)
 • Mirria
  4 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  360%
 • Tobbertje7-15
  3 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  22%
 • Esther_1981
  2 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  9%
 • chelleke
  14 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  89%
  Dieet:

Artikelen

Calorieën in bier en wijn

Calorieën in bier, wijn en andere dranken

Gezond vermageren

Vermageren op een gezonde manier

Goede en foute vetten

Calorieën in vlees

Gewichtsgrafiek