PowerSlim Slimclub Eiwitdieet

Het PowerSlim Slimclub Eiwitdieet is een methode waarbij er binnen vier weken sprake kan zijn van zes tot negen kilo gewichtsverlies. De dieetmethode betreft een zogenoemd eiwitdieet, die een verandering in de stofwisseling op gang zal brengen, waarbij er sprake is van een verminderde inname van koolhydraten en vetten. Na drie dagen het programma van het PowerSlim Slimclub Eiwitdieet gevolgd te hebben, zullen de suikers in het lichaam volledig zijn opgebruikt. Door het vermijden van koolhydraten spreekt het lichaam de vetreserves aan om voldoende energie te krijgen, waarna het proces van afvallen op gang komt. Er wordt wel vet verloren, maar het spierweefsel wordt door de hoeveelheid eiwitten niet aangetast.

waardering
Average: 2.5 (2 stemmen)

Kenmerken PowerSlim Slimclub Eiwitdieet

Een van de kenmerken van het PowerSlim Slimclub Eiwitdieet is dat er een snel en efficiënt gewichtsverlies optreedt. Bovendien is het dieet op een duurzaam gewichtsbehoud gericht en wordt er tijdens het afvallen geen honger geleden. De spiermassa blijft behouden en er zal geen jojo-effect optreden. Verder is er sprake van een dieet dat wetenschappelijk onderbouwd is. Bij het volgen van het Power Slim dieet wordt er ondersteuning geboden door een voedingsdeskundige. Eerst volgt er een intakegesprek waarin de spiermassa, vetpercentage en BMI worden vastgesteld en zal de doelstelling worden besproken. Op basis daarvan wordt er een stappenplan opgesteld.

Drie fasen PowerSlim dieet

Het PowerSlim dieet kent drie fasen. De eerste fase is de strengste periode, waarin er naast Power Slim producten ook groenten mogen worden genomen en in beperkte mate vis en mager vlees. De tweede bestaat uit een overgangsfase, waarin de koolhydraten langzaam weer worden toegevoegd aan het voedingspatroon. Er mag bijvoorbeeld weer brood en fruit worden genomen. In de derde fase is er sprake van stabilisatie, waarin er een gezond eetpatroon wordt aangewend en de Power Slim producten uit beeld verdwijnen.

Assortiment Power Slim producten

Het assortiment van Power Slim producten is zeer divers voor de verschillende maaltijden en tussendoortjes op een dag. Zo zijn er onder meer soepen beschikbaar voor de lunch of als een tussendoortje en zijn er Power Slim Snacks met onder meer borrelnootjes en koeken. Er zijn ook complete maaltijden beschikbaar die gecombineerd kunnen worden met groente. Verder is er een divers assortiment beschikbaar van PowerSlim dranken en zijn er voor elke fase recepten beschikbaar.

Commentaar toevoegen

Advies van de consumentenbond

De consumentenbond doet onderzoek naar van alles en ook de dieten zijn onderzocht. Daarin zijn een aantal dieten als zeer positief beoordeeld, bijvoorbeeld het Weight Watchers dieet. In groepsverband of online met een online coach en de App om alles bij te houden, Weight Watchers zorgt voor een gedoseerde gewichtsafname op een gezonde manier. Geïnteresseerd? Via de volgende link schrijf je jezelf gratis in volg je Weight Watchers 1 maand gratis! Veel succes alvast.


Commentaar toevoegen

Laatste reacties

afbeelding van Ank
Ik blijf de avonden toch zo ontzettend moeilijk vinden! Het lukt me de hele dag...
Zegt: Ank
afbeelding van lily
-  
Zegt: lily
afbeelding van Belle-libelle
Bommer! Maar met frisse moed gaan zwemmen vanochtend

Gewichtsgrafiek

gewichtsgrafiekWil je afvallen dan moet je volhouden! Een grafiek over je eigen gewicht kan zeer stimulerend werken om je doel te bereiken. Met de grafiek als stimulans zal het afvallen makkelijker vol te houden zijn. Registreer je nu gratis, om je eigen grafiek te maken.

Samen afvallen is leuker

Afvallen is moeilijk maar samen met anderen is het vaak een stuk makkelijker. Wil je weten wie er nog meer de strijd met de kilo's zijn aangegaan? Kijk dan in ons forum of regsitreer jezelf gratis om mee te praten.