Login

Caps Lock On

PowerSlim Slimclub Eiwitdieet

Het PowerSlim Slimclub Eiwitdieet is een methode waarbij er binnen vier weken sprake kan zijn van zes tot negen kilo gewichtsverlies. De dieetmethode betreft een zogenoemd eiwitdieet, die een verandering in de stofwisseling op gang zal brengen, waarbij er sprake is van een verminderde inname van koolhydraten en vetten. Na drie dagen het programma van het PowerSlim Slimclub Eiwitdieet gevolgd te hebben, zullen de suikers in het lichaam volledig zijn opgebruikt. Door het vermijden van koolhydraten spreekt het lichaam de vetreserves aan om voldoende energie te krijgen, waarna het proces van afvallen op gang komt. Er wordt wel vet verloren, maar het spierweefsel wordt door de hoeveelheid eiwitten niet aangetast.

Kenmerken PowerSlim Slimclub Eiwitdieet

Een van de kenmerken van het PowerSlim Slimclub Eiwitdieet is dat er een snel en efficiënt gewichtsverlies optreedt. Bovendien is het dieet op een duurzaam gewichtsbehoud gericht en wordt er tijdens het afvallen geen honger geleden. De spiermassa blijft behouden en er zal geen jojo-effect optreden. Verder is er sprake van een dieet dat wetenschappelijk onderbouwd is. Bij het volgen van het Power Slim dieet wordt er ondersteuning geboden door een voedingsdeskundige. Eerst volgt er een intakegesprek waarin de spiermassa, vetpercentage en BMI worden vastgesteld en zal de doelstelling worden besproken. Op basis daarvan wordt er een stappenplan opgesteld.

Drie fasen PowerSlim dieet

Het PowerSlim dieet kent drie fasen. De eerste fase is de strengste periode, waarin er naast Power Slim producten ook groenten mogen worden genomen en in beperkte mate vis en mager vlees. De tweede bestaat uit een overgangsfase, waarin de koolhydraten langzaam weer worden toegevoegd aan het voedingspatroon. Er mag bijvoorbeeld weer brood en fruit worden genomen. In de derde fase is er sprake van stabilisatie, waarin er een gezond eetpatroon wordt aangewend en de Power Slim producten uit beeld verdwijnen.

Assortiment Power Slim producten

Het assortiment van Power Slim producten is zeer divers voor de verschillende maaltijden en tussendoortjes op een dag. Zo zijn er onder meer soepen beschikbaar voor de lunch of als een tussendoortje en zijn er Power Slim Snacks met onder meer borrelnootjes en koeken. Er zijn ook complete maaltijden beschikbaar die gecombineerd kunnen worden met groente. Verder is er een divers assortiment beschikbaar van PowerSlim dranken en zijn er voor elke fase recepten beschikbaar.

Waardering:
Uw beoordeling: Geen (3 stemmen)
 • Mirria
  4 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  360%
 • Tobbertje7-15
  3 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  22%
 • Esther_1981
  2 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  9%
 • chelleke
  14 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  89%
  Dieet:

Artikelen

Calorieën in bier en wijn

Calorieën in bier, wijn en andere dranken

Gezond vermageren

Vermageren op een gezonde manier

Goede en foute vetten

Calorieën in vlees

Gewichtsgrafiek