Login

Caps Lock On

Online je gewicht bijhouden en een grafiek maken

Een grafiek over het verloop van je gewicht kan zeer motiverend werken bij het afvallen. Omdat je een goed overzicht hebt over hoe het afvallen gaat, zal je gestimuleerd worden om het goed vol te houden en de grafiek te laten dalen.

Je kan elk moment van de dag je huidige gewicht invoeren en op die manier je eigen grafiek creëren. Het aanmaken en bijhouden van een gewichtsgrafiek is natuurlijk helemaal gratis! Je eigen grafiek maken en online je gewicht bijhouden kan in drie eenvoudige stappen. 

  • Eerst maak je een account aan door je  te registreren voor deze website (100% gratis)
  • In je profiel kan je een startgewicht opgeven en je streefgewicht. Met deze gegevens maak je eigenlijk je eigen afslankplan en de uitvoering daarvan is weer af te lezen in de grafiek. 
  • Op je profielpagina kan je de gewogen metingen invoeren zodat deze in de grafiek opgenomen worden. Na het invoeren zal je grafiek gelijk worden aangepast.

Op je profielpagina zie je niet alleen de grafiek over je eigen gewicht, we rekenen gelijk je BMI uit en berekenen hoeveel procent je voortgang is. Ook dit zal erg motiverd werken. Je ziet namelijk altijd in 1 oogopslag of je al in de buurt komt van die 100 %.

Toch nog vragen of problemen, mail even naar [email protected].

Hieronder een voorbeeld van een gewichtsgrafiek :

Gewichtsgrafiek