Natrium

Natrium is de term die gebruikt wordt om aan te duiden hoeveel zout er in het product is verwerkt. Elke dag heeft het lichaam gemiddeld 400 mg natrium nodig dat vergeleken kan worden met 1 gram zout. De gemiddelde Nederlander eet meer zout dan nodig is, want de gemiddelde inname van zout op een dag ligt op 9 gram zout en dat is gelijk aan 3.600 mg natrium. Dat komt onder meer doordat er aan veel producten voor de smaak extra zout wordt toegevoegd. Een te grote consumptie van zout kan tot een hoge bloeddruk leiden.

Hoeveel wil jij afvallen?

kg

Gratis gewichtsgrafiek

gewichtsgrafiekWil je afvallen dan moet je volhouden! Een grafiek over je eigen gewicht kan zeer stimulerend werken om je doel te bereiken. Met de grafiek als stimulans zal het afvallen makkelijker vol te houden zijn. Registreer je nu gratis, om je eigen grafiek te maken.

Samen afvallen is leuker

Afvallen is moeilijk maar samen met anderen is het vaak een stuk makkelijker. Wil je weten wie er nog meer de strijd met de kilo's zijn aangegaan? Kijk dan in ons forum of regsitreer jezelf gratis om mee te praten.