Login

Caps Lock On

Modifast Dieet

Wil je afvallen en heb je al een aantal diëten geprobeerd, die niet het gewenste resultaat hebben opgeleverd? Probeer dan eens te kijken of Modifast jou wel de mogelijkheid biedt om op het streefgewicht te komen. Ook als je nog niet eerder een dieet hebt gevolgd en op relatief simpele wijze gewicht wilt verliezen, kan Modifast voor jou een uitkomst zijn.

Modifast methode

Bij de Modifast methode kunnen twee zaken onderscheiden worden. Je kunt namelijk afvallen met deze methode, maar het is ook mogelijk om op het streefgewicht te blijven door Modifast te gebruiken. Modifast Intensive is het dieetproduct, dat bestaat uit complete maaltijden, die in poedervorm verstrekt worden. In deze maaltijden is slechts een beperkt aantal calorieën opgenomen, zodat je al snel gewicht zult verliezen. Wil je een beetje gewicht verliezen of heb je ondersteuning nodig om op je streefgewicht te blijven, dan is Modifast Snack & Meal een ideale oplossing.

Modifast Intensive

Bij de methode Modifast Intensive om veel af te vallen, kunnen er per dag drie zakjes van ongeveer 500 calorieën ingenomen worden. Deze maaltijdvervangers bevatten de noodzakelijke voedingsstoffen. Wie het dieet wil volgen kan ondersteuning krijgen in de vorm van een zelfcoachboek, dat via internet kan worden gedownload en uitgeprint. Hierin wordt uitgebreide informatie gegeven over het afslanken en wordt er dieper ingegaan op de valkuilen, waar je tijdens het afvallen mee te maken kan krijgen. Ook wordt er aandacht besteed aan het aanleren van een gezond leef- en eetpatroon.

Drie fasen Modifast

Fase A is de fase, waarin drie zakjes Modifast Intensive dagelijks worden gebruikt met anderhalve liter vocht zoals water of thee. Na twee weken start Fase B en wordt er overgeschakeld op twee zakjes van het dieetproduct per dag en een lichte maaltijd. Deze fase duurt een week en wordt opgevolgd door fase C. Dat is de fase waarin het gewenste gewicht is bereikt en het de bedoeling is om op gewicht te blijven. In deze fase wordt het Modifast product niet meer gebruikt, maar worden er drie caloriearme maaltijden per dag genuttigd. In het boek worden de verschillende fasen begeleid.

 

Waardering:
Uw beoordeling: Geen (7 stemmen)
 • ANAMIA4EVER
  1 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  7%
 • Aart
  5 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  35%

Artikelen

Weightwatchers ProPoints 2.0

Calorieen in fruit en vruchtenconserven

Natrium

Goede en foute vetten

Gewichtsgrafiek