Modifast Dieet

Wil je afvallen en heb je al een aantal diëten geprobeerd, die niet het gewenste resultaat hebben opgeleverd? Probeer dan eens te kijken of Modifast jou wel de mogelijkheid biedt om op het streefgewicht te komen. Ook als je nog niet eerder een dieet hebt gevolgd en op relatief simpele wijze gewicht wilt verliezen, kan Modifast voor jou een uitkomst zijn.

waardering
Nog geen stemmen

Modifast methode

Bij de Modifast methode kunnen twee zaken onderscheiden worden. Je kunt namelijk afvallen met deze methode, maar het is ook mogelijk om op het streefgewicht te blijven door Modifast te gebruiken. Modifast Intensive is het dieetproduct, dat bestaat uit complete maaltijden, die in poedervorm verstrekt worden. In deze maaltijden is slechts een beperkt aantal calorieën opgenomen, zodat je al snel gewicht zult verliezen. Wil je een beetje gewicht verliezen of heb je ondersteuning nodig om op je streefgewicht te blijven, dan is Modifast Snack & Meal een ideale oplossing.

Modifast Intensive

Bij de methode Modifast Intensive om veel af te vallen, kunnen er per dag drie zakjes van ongeveer 500 calorieën ingenomen worden. Deze maaltijdvervangers bevatten de noodzakelijke voedingsstoffen. Wie het dieet wil volgen kan ondersteuning krijgen in de vorm van een zelfcoachboek, dat via internet kan worden gedownload en uitgeprint. Hierin wordt uitgebreide informatie gegeven over het afslanken en wordt er dieper ingegaan op de valkuilen, waar je tijdens het afvallen mee te maken kan krijgen. Ook wordt er aandacht besteed aan het aanleren van een gezond leef- en eetpatroon.

Drie fasen Modifast

Fase A is de fase, waarin drie zakjes Modifast Intensive dagelijks worden gebruikt met anderhalve liter vocht zoals water of thee. Na twee weken start Fase B en wordt er overgeschakeld op twee zakjes van het dieetproduct per dag en een lichte maaltijd. Deze fase duurt een week en wordt opgevolgd door fase C. Dat is de fase waarin het gewenste gewicht is bereikt en het de bedoeling is om op gewicht te blijven. In deze fase wordt het Modifast product niet meer gebruikt, maar worden er drie caloriearme maaltijden per dag genuttigd. In het boek worden de verschillende fasen begeleid.

 

Commentaar toevoegen

Advies van de consumentenbond

De consumentenbond doet onderzoek naar van alles en ook de dieten zijn onderzocht. Daarin zijn een aantal dieten als zeer positief beoordeeld, bijvoorbeeld het Weight Watchers dieet. In groepsverband of online met een online coach en de App om alles bij te houden, Weight Watchers zorgt voor een gedoseerde gewichtsafname op een gezonde manier. Geïnteresseerd? Via de volgende link schrijf je jezelf gratis in volg je Weight Watchers 1 maand gratis! Veel succes alvast.


Commentaar toevoegen

Laatste reacties

afbeelding van Ank
Ik blijf de avonden toch zo ontzettend moeilijk vinden! Het lukt me de hele dag...
Zegt: Ank
afbeelding van lily
-  
Zegt: lily
afbeelding van Belle-libelle
Bommer! Maar met frisse moed gaan zwemmen vanochtend

Gewichtsgrafiek

gewichtsgrafiekWil je afvallen dan moet je volhouden! Een grafiek over je eigen gewicht kan zeer stimulerend werken om je doel te bereiken. Met de grafiek als stimulans zal het afvallen makkelijker vol te houden zijn. Registreer je nu gratis, om je eigen grafiek te maken.

Samen afvallen is leuker

Afvallen is moeilijk maar samen met anderen is het vaak een stuk makkelijker. Wil je weten wie er nog meer de strijd met de kilo's zijn aangegaan? Kijk dan in ons forum of regsitreer jezelf gratis om mee te praten.