Login

Caps Lock On

Menu en recepten bij het Zelfslank Plan

Het Zelfslank Plan biedt naast een menu en recepten ook extraatjes in bijvoorbeeld de vorm van een menuplanner en een papieren brochure, waarin de richtlijnen van Zelfslank staan opgenomen.

Menu Planner

Wie het Zelfslank Plan gaat volgen ontvangt een Menu Planner in de vorm van een placemat. De placemat kan desgewenst ook aan de muur worden gehangen en biedt onder meer een weekoverzicht met praktische sleuven, waarin de receptkaarten kunnen worden geplaatst. Zo kan het menu voor de hele week vooruit worden gepland en dat biedt meerdere voordelen, zoals rust, tijdsbesparing en betrokkenheid van de rest van de huisgenoten bij het voedingsplan.

40 receptkaarten

Het Zelfslank Plan bevat onder meer een setje van 40 receptkaarten. Elke receptkaart biedt een combinatie van een recept voor het ontbijt, lunch en het diner. De receptkaarten kunnen geplaatst worden in de Menu Planner om zo een handig overzicht voor het weekmenu te creëren.

Weekmenu op papier

In het Totaalprogramma van Zelfslank worden de weekmenu’s op papier aangeboden. In totaal zijn er voor zes weken verschillende menu’s beschikbaar met een variatie aan recepten voor het ontbijt, lunch en het diner. Voor het diner zijn er 55 recepten beschikbaar, voor het ontbijt 21 recepten en voor de lunch eveneens 21 recepten, zodat er volop gevarieerd kan worden. Er is in plaats van de papieren versie een digitale versie van het weekmenu beschikbaar. Alle weekmenu’s zijn seizoensgebonden en dat biedt meerdere voordelen, zoals goedkoper boodschappen doen en gezond eten bereiden met verse producten. Richtlijnen voor Zelfslank De handleiding met richtlijnen vormt de basis voor het Zelfslank Plan, Er worden onder meer dieetadviezen in verstrekt om het Zelfslank Plan te volgen zonder met problemen als vermoeidheid of eetaanvallen geconfronteerd te worden. Er wordt duidelijk uitgelegd wat er verwacht worden tijdens de drie fasen van het afslankprogramma met betrekking tot het eten en drinken.

Besliskaart

De besliskaart is opgenomen in de richtlijnen van het Zelfslank Plan en biedt een praktisch overzicht van voedingsmiddelen die vetverbranding stimuleren en beperken. Verder wordt er informatie verstrekt over zogenaamde ‘goede’ koolhydraten. Met de besliskaarten bij de hand kan van het weekmenu worden afgeweken om zo met zelfgekozen ingrediënten een gerecht te bereiden.


Meer informatie nodig, bezoek dan de website van het Zelfslank Plan.

 

Waardering:
Nog geen stemmen
 • Mirria
  4 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  360%
 • Tobbertje7-15
  3 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  22%
 • Esther_1981
  2 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  9%
 • chelleke
  14 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  89%
  Dieet:

Artikelen

Calorieën in bier en wijn

Calorieën in bier, wijn en andere dranken

Gezond vermageren

Vermageren op een gezonde manier

Goede en foute vetten

Calorieën in vlees

Gewichtsgrafiek