Login

Caps Lock On

Mentale Dieet Plan (MDP)

Het Mentale Dieet Plan is afgekort ook bekend onder de naam MDP en wordt ook wel het dieet ‘Weg met de Kilo’s’ genoemd. Het Mentale Dieet Plan is een methode, waarbij het doel ligt op zo snel mogelijk de overtollige kilo’s kwijt te raken. K. Callens is het brein achter het Mentale Dieet Plan, dat uit twee delen bestaat. Naast de adviezen over een eiwitrijk dieet wordt er ook mentale ondersteuning geboden door het uitvoeren van oefeningen. De vraag is of het Mentale Dieet Plan inderdaad zo succesvol is als dat men doet voorkomen.

Wat is het succes van het Mentale Dieet Plan?

Het Mentale Dieet Plan beschikt over een aantal trucjes, waarmee op een snelle en efficiënte manier gewicht verloren kan worden. Daarbij wordt er gebruik gemaakt van een specifiek dieetpatroon, waarbij bepaalde voedselproducten niet met elkaar gecombineerd mogen worden. Dit wordt ook wel het eiwitrijk dieet genoemd. De mentale ondersteuning komt voort uit het NLP, dat beter bekend staat als het Neurolinguistisch programmeren. Hoewel het een op zichzelf staand dieetplan is, lijken er toch overeenkomsten te zijn met het Dr. Atkins dieet en het super metabolisme dieet. Gewoon of veel blijven eten is bij het Mentale Dieet Plan mogelijk, want het gaat vooral om anders leren te denken.

Mentale Dieet Plan volgen

Iedereen kan het Mentale Dieet Plan volgen zonder daarvoor de deur uit te hoeven. Er kan mentale ondersteuning worden geboden via e-mail en het MDP zelf kan online worden aangeschaft. Het Mentale Dieet Plan staat namelijk beschreven in een E-book. Het voordeel van het Mentale Dieet Plan is dat er vijf tot zes maaltijden per dag gebruikt mogen worden en dat er geen maaltijdvervangers voor nodig zijn. Uit bepaalde groepen voedsel mogen elke keer combinaties worden gemaakt. Er wordt net als bij andere diëten geadviseerd om veel water te drinken. Op bepaalde dieetdagen zijn alleen specifieke voedselsoorten mogelijk om reden dat het metabolisme geactiveerd dient te worden. Hierdoor komt een snelle vetverbranding op gang. In die bepaalde periode zijn bijvoorbeeld koolhydraten en vetten tijdelijk niet toegestaan. De extra ondersteuning door de NLP oefeningen maken het extra eenvoudig om het Mentale Dieet Plan vol te houden.

 

Mentale Dieet

Video Coaching

MDP Recepten

 

 

 

Waardering:
Uw beoordeling: Geen (1 stem)

Reacties

Lid sinds 16 apr 2013
|
Startgewicht: 83 Kg
|
Streefgewicht: 78 Kg

Iedereen kan het Mentale Dieet Plan volgen zonder daarvoor de deur uit te hoeven. Er kan mentale ondersteuning worden geboden via e-mail en het MDP zelf kan online worden aangeschaft. Het Mentale Dieet Plan staat namelijk beschreven in een E-book. Het voordeel van het Mentale Dieet Plan is dat er vijf tot zes maaltijden per dag gebruikt mogen worden en dat er geen maaltijdvervangers voor nodig zijn. 

 • Mirria
  3 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  290%
 • Louise1973
  5 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  13%
 • chelleke
  11 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  66%
  Dieet:
 • Pernille Heeren
  0 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  0%

Artikelen

Eiwitten

Calorieën in vlees

Dieet schema

Menu en recepten bij het Zelfslank Plan

Gewichtsgrafiek