Mentale Dieet Plan (MDP)

Het Mentale Dieet Plan is afgekort ook bekend onder de naam MDP en wordt ook wel het dieet ‘Weg met de Kilo’s’ genoemd. Het Mentale Dieet Plan is een methode, waarbij het doel ligt op zo snel mogelijk de overtollige kilo’s kwijt te raken. K. Callens is het brein achter het Mentale Dieet Plan, dat uit twee delen bestaat. Naast de adviezen over een eiwitrijk dieet wordt er ook mentale ondersteuning geboden door het uitvoeren van oefeningen. De vraag is of het Mentale Dieet Plan inderdaad zo succesvol is als dat men doet voorkomen.

waardering
Average: 5 (1 stem)

Wat is het succes van het Mentale Dieet Plan?

Het Mentale Dieet Plan beschikt over een aantal trucjes, waarmee op een snelle en efficiënte manier gewicht verloren kan worden. Daarbij wordt er gebruik gemaakt van een specifiek dieetpatroon, waarbij bepaalde voedselproducten niet met elkaar gecombineerd mogen worden. Dit wordt ook wel het eiwitrijk dieet genoemd. De mentale ondersteuning komt voort uit het NLP, dat beter bekend staat als het Neurolinguistisch programmeren. Hoewel het een op zichzelf staand dieetplan is, lijken er toch overeenkomsten te zijn met het Dr. Atkins dieet en het super metabolisme dieet. Gewoon of veel blijven eten is bij het Mentale Dieet Plan mogelijk, want het gaat vooral om anders leren te denken.

Mentale Dieet Plan volgen

Iedereen kan het Mentale Dieet Plan volgen zonder daarvoor de deur uit te hoeven. Er kan mentale ondersteuning worden geboden via e-mail en het MDP zelf kan online worden aangeschaft. Het Mentale Dieet Plan staat namelijk beschreven in een E-book. Het voordeel van het Mentale Dieet Plan is dat er vijf tot zes maaltijden per dag gebruikt mogen worden en dat er geen maaltijdvervangers voor nodig zijn. Uit bepaalde groepen voedsel mogen elke keer combinaties worden gemaakt. Er wordt net als bij andere diëten geadviseerd om veel water te drinken. Op bepaalde dieetdagen zijn alleen specifieke voedselsoorten mogelijk om reden dat het metabolisme geactiveerd dient te worden. Hierdoor komt een snelle vetverbranding op gang. In die bepaalde periode zijn bijvoorbeeld koolhydraten en vetten tijdelijk niet toegestaan. De extra ondersteuning door de NLP oefeningen maken het extra eenvoudig om het Mentale Dieet Plan vol te houden.

 

Mentale Dieet

Video Coaching

MDP Recepten

 

 

 

Commentaar toevoegen

Advies van de consumentenbond

De consumentenbond doet onderzoek naar van alles en ook de dieten zijn onderzocht. Daarin zijn een aantal dieten als zeer positief beoordeeld, bijvoorbeeld het Weight Watchers dieet. In groepsverband of online met een online coach en de App om alles bij te houden, Weight Watchers zorgt voor een gedoseerde gewichtsafname op een gezonde manier. Geïnteresseerd? Via de volgende link schrijf je jezelf gratis in volg je Weight Watchers 1 maand gratis! Veel succes alvast.

No Avatar
redaktie on
afbeelding van redaktie
redaktie is lid sinds 16 apr 2013
|
Startgewicht: 83Kg
|
Streefgewicht: 78Kg
|
Woonplaats: Amsterdam

Iedereen kan het Mentale Dieet Plan volgen zonder daarvoor de deur uit te hoeven. Er kan mentale ondersteuning worden geboden via e-mail en het MDP zelf kan online worden aangeschaft. Het Mentale Dieet Plan staat namelijk beschreven in een E-book. Het voordeel van het Mentale Dieet Plan is dat er vijf tot zes maaltijden per dag gebruikt mogen worden en dat er geen maaltijdvervangers voor nodig zijn. 


Commentaar toevoegen

Laatste reacties

afbeelding van Ank
Ik blijf de avonden toch zo ontzettend moeilijk vinden! Het lukt me de hele dag...
Zegt: Ank
afbeelding van lily
-  
Zegt: lily
afbeelding van Belle-libelle
Bommer! Maar met frisse moed gaan zwemmen vanochtend

Gewichtsgrafiek

gewichtsgrafiekWil je afvallen dan moet je volhouden! Een grafiek over je eigen gewicht kan zeer stimulerend werken om je doel te bereiken. Met de grafiek als stimulans zal het afvallen makkelijker vol te houden zijn. Registreer je nu gratis, om je eigen grafiek te maken.

Samen afvallen is leuker

Afvallen is moeilijk maar samen met anderen is het vaak een stuk makkelijker. Wil je weten wie er nog meer de strijd met de kilo's zijn aangegaan? Kijk dan in ons forum of regsitreer jezelf gratis om mee te praten.