Login

Caps Lock On

Het Sonja Bakker Dieet

Het Sonja Bakker Dieet is bij de meeste mensen wel bekend en is dan ook een tijdlang tot hype verheven geweest. Iedereen, die je sprak en spreekt heeft wel eens van het Sonja Bakker Dieet gehoord. Sonja Bakker heeft meerdere boeken geschreven zoals het eerste dieetboek met de titel ‘Bereik je ideale gewicht’, waarin beschreven wordt hoe je op een verantwoorde manier kunt afvallen.

Kenmerken van het Sonja Bakker Dieet

Een van de opvallende kenmerken van het Sonja Bakker Dieet is, dat je geen rekening hoeft te houden met het tellen van calorieën of punten. De methode van het dieet van Sonja Bakker is namelijk op gericht op de dagelijkse inname van gebalanceerde voeding. Tijdens het volgen van het dieet wordt er bijvoorbeeld rekening gehouden met de welbekende Schijf van Vijf. Het dieet van Sonja Bakker houdt in dat er per dag drie hoofdmaaltijden worden genomen, zoals het ontbijt, lunch en het diner. Daarnaast wordt er ruimte geboden voor verantwoorde en gezonde tussendoortjes. Om je niet zelf te laten ploeteren met gerechten en het zoeken naar recepten, heeft Sonja Bakker complete weekmenu’s samengesteld, die moeten leiden tot een ander voedingspatroon.

Sonjabakkeren verandert je voedingspatroon

Door te gaan Sonjabakkeren, zoals de dieetmethode inmiddels door velen wordt genoemd, zal je voedingspatroon gaan veranderen. Het Sonja Bakker Dieet is dan ook niet te vergelijken met andere diëten, zoals bij het fruitdieet of eiwitrijk dieet, waarin je vooral veel beperkingen ondervindt. Je kunt aan het dieet beginnen door de eenvoudige weekmenu’s te gaan gebruiken. Door je aan het veranderde voedingspatroon te houden, zul je zeker gaan afvallen.

Zolang je de menuvoorschriften strikt opvolgt, waarin overigens ook de tussendoortjes staan vermeld, dan val je gegarandeerd af met dit dieet van Sonja Bakker.Bij het proces van afvallen hoort natuurlijk ook het in beweging komen. Je zult bij het dieet dus wel enige strijd moeten leveren om tot het gewenste resultaat te komen. Aangezien het dieet makkelijk vol te houden is en je bovendien voorzien wordt van allerlei weekmenu’s en verantwoorde tussendoortjes zoals een eierkoek of ontbijtkoek, is het Sonja Bakker Dieet zeker aan te bevelen.

Waardering:
Uw beoordeling: Geen (5 stemmen)

Reacties

Lid sinds 12 feb 2017
|
Startgewicht: 107 Kg
|
Streefgewicht: 75 Kg
Anoniem - geen lid
 • Mirria
  3 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  290%
 • Louise1973
  5 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  13%
 • chelleke
  11 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  66%
  Dieet:
 • Pernille Heeren
  0 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  0%

Artikelen

Calorieen in Groenten en Rauwkost

Calorieën

Dieetproducten

Dieet producten

Calorieën in melk, zuivel en toetjes

Gewichtsgrafiek