Login

Caps Lock On

Het 7x7 Afslank Receptenboek

Het 7x7 Afslank Receptenboek biedt voor iedere dag van de week recepten met als belofte, dat het mogelijk is om tot twee kilo per week af te vallen. Bovendien vormt dit boek de basis om eerst af te vallen en daarna op gewicht te blijven, zodat het ongewenste jojo-effect kan uitblijven. Het geheim achter de recepten in het afslankboek is dat er sprake is van een eetpatroon op koolhydraatarme basis met gezonde voedingsproducten. Wil je graag in het bezit komen van dit receptenboek, bestel het 7 x 7 Receptenboek dan voordelig online.

Hoe werkt het 7x7 Afslank Receptenboek?

In totaal zijn er in het 7x7 Afslank Receptenboek 49 recepten beschikbaar. Dat aantal afslankrecepten verklaart meteen de titel van het boek net als dat het zeven dagen per week is toe te passen. Als je wilt afvallen, maar niet aan sport wilt gaan doen of een ongezond crash dieet wilt volgen, dan biedt het receptenboek uitkomst.

Het is heel gemakkelijk om het dieet te volgen, want de auteur van het boek, Jasper Alblas, heeft handige boodschappenlijstjes samengesteld. Zo kun je boodschappen doen met het lijstje bij de hand en kunnen er voor iedere dag van de week gezonde producten in huis worden gehaald. Er wordt onder meer aandacht besteed aan het ontbijt, want Jasper beschrijft in het 7x7 Afslank Receptenboek maar liefst tien manieren om op een gezonde wijze de dag met een ontbijt te beginnen.

Met behulp van het boek leer je om gezond te eten en val je met het volgen van de recepten tot twee kilo per week af. In het boek wordt de nadruk gelegd op het versnellen van de vetverbranding en verhoging van spijsvertering.

7 x 7 Receptenboek online bestellen

Ben je overtuigd en wil je graag aan de slag met dit succesvolle dieet? Het receptenboek met 7 maaltijden voor elke dag van de week is makkelijk online te bstellen. De recepten zijn lekker, simpel, gemakkelijk te maken en ontzettend gezond. Naast de recepten bevat het boek ook nog tientallen pagina's aan specifiek en praktisch advies over voeding en gewichtsverlies. Bestel het 7 x 7 Receptenboek voordelig online.

Waardering:
Nog geen stemmen

Reacties

Anoniem - geen lid

Artikelen

Fastfood

Calorieën in Fastfood

Calorieën in melk, zuivel en toetjes

Dieetproducten

Dieet producten

Zoetstoffen

Gewichtsgrafiek