Het 7x7 Afslank Receptenboek

7 x 7 receptenboek van Jasper Alblas

Het 7x7 Afslank Receptenboek biedt voor iedere dag van de week recepten met als belofte, dat het mogelijk is om tot twee kilo per week af te vallen. Bovendien vormt dit boek de basis om eerst af te vallen en daarna op gewicht te blijven, zodat het ongewenste jojo-effect kan uitblijven. Het geheim achter de recepten in het afslankboek is dat er sprake is van een eetpatroon op koolhydraatarme basis met gezonde voedingsproducten. Wil je graag in het bezit komen van dit receptenboek, bestel het 7 x 7 Receptenboek dan voordelig online.

waardering
Nog geen stemmen

Hoe werkt het 7x7 Afslank Receptenboek?

In totaal zijn er in het 7x7 Afslank Receptenboek 49 recepten beschikbaar. Dat aantal afslankrecepten verklaart meteen de titel van het boek net als dat het zeven dagen per week is toe te passen. Als je wilt afvallen, maar niet aan sport wilt gaan doen of een ongezond crash dieet wilt volgen, dan biedt het receptenboek uitkomst.

Het is heel gemakkelijk om het dieet te volgen, want de auteur van het boek, Jasper Alblas, heeft handige boodschappenlijstjes samengesteld. Zo kun je boodschappen doen met het lijstje bij de hand en kunnen er voor iedere dag van de week gezonde producten in huis worden gehaald. Er wordt onder meer aandacht besteed aan het ontbijt, want Jasper beschrijft in het 7x7 Afslank Receptenboek maar liefst tien manieren om op een gezonde wijze de dag met een ontbijt te beginnen.

Met behulp van het boek leer je om gezond te eten en val je met het volgen van de recepten tot twee kilo per week af. In het boek wordt de nadruk gelegd op het versnellen van de vetverbranding en verhoging van spijsvertering.

7 x 7 Receptenboek online bestellen

Ben je overtuigd en wil je graag aan de slag met dit succesvolle dieet? Het receptenboek met 7 maaltijden voor elke dag van de week is makkelijk online te bstellen. De recepten zijn lekker, simpel, gemakkelijk te maken en ontzettend gezond. Naast de recepten bevat het boek ook nog tientallen pagina's aan specifiek en praktisch advies over voeding en gewichtsverlies. Bestel het 7 x 7 Receptenboek voordelig online.

Commentaar toevoegen

Advies van de consumentenbond

De consumentenbond doet onderzoek naar van alles en ook de dieten zijn onderzocht. Daarin zijn een aantal dieten als zeer positief beoordeeld, bijvoorbeeld het Weight Watchers dieet. In groepsverband of online met een online coach en de App om alles bij te houden, Weight Watchers zorgt voor een gedoseerde gewichtsafname op een gezonde manier. Geïnteresseerd? Via de volgende link schrijf je jezelf gratis in volg je Weight Watchers 1 maand gratis! Veel succes alvast.

No Avatar
Johan (niet gecontroleerd) on
Anoniem - geen lid

Ik heb het gelezen en het lijkt me eigenlijk wel wat om eens te proberen. Wat ik mij nu  afvraag is of er in de recepten ook rekening wordt gehouden met de werkende mens? Ik heb niet altijd een koelkast bij de han want ik werk in de bouw. Klopt het trouwens dat ik met dit dieet geen brood meer eet? Deze zijn makkelijk mee te nemen vandaar ...  Draait het afvallen dn zo om de inname van de hoeveelheid koolhydraten?


Commentaar toevoegen

Laatste reacties

afbeelding van Ank
Ik blijf de avonden toch zo ontzettend moeilijk vinden! Het lukt me de hele dag...
Zegt: Ank
afbeelding van lily
-  
Zegt: lily
afbeelding van Belle-libelle
Bommer! Maar met frisse moed gaan zwemmen vanochtend

Gewichtsgrafiek

gewichtsgrafiekWil je afvallen dan moet je volhouden! Een grafiek over je eigen gewicht kan zeer stimulerend werken om je doel te bereiken. Met de grafiek als stimulans zal het afvallen makkelijker vol te houden zijn. Registreer je nu gratis, om je eigen grafiek te maken.

Samen afvallen is leuker

Afvallen is moeilijk maar samen met anderen is het vaak een stuk makkelijker. Wil je weten wie er nog meer de strijd met de kilo's zijn aangegaan? Kijk dan in ons forum of regsitreer jezelf gratis om mee te praten.