Login

Caps Lock On

Herbalife

Afslanken met Herbalife is een van de methoden om op een verantwoorde manier gewicht te verliezen. Herbalife heeft een uitgebreid assortiment van producten op het gebied van gewichtsbeheersing en kent daarnaast ook tal van andere voedingsproducten en producten op het gebied van uiterlijke verzorging.

Afvallen met Herbalife

Het is mogelijk om met producten van Herbalife het proces van afvallen te starten. De kern van het dieet bestaat uit een voedingsprogramma, waarin een op de persoon afgestemde hoeveelheid proteïnen in zijn verwerkt. Door deze proteïnen ontstaat er een verzadigd gevoel en blijft de energie behouden. De combinatie van het kernvoedingsprogramma en gewichtsbeheersing zijn gebaseerd op een op maat gemaakt voedingsplan met als doel gewicht te verliezen en in vorm te blijven.

 

De Formula 1 is een voedingshake van Herbalife en kan gezien worden als een maaltijdvervanger op een gezonde basis. Elke shake kent minder dan 220 calorieën. Naast Formula 1 zijn ook Formula 2 en Formula 3 perfect in te passen in het persoonlijke voedingsplan. Formula 2 bestaat uit een multivitaminencomplex en Formula 3 betreft een poeder, waarin proteïnen zijn opgenomen. Wie af wil vallen met deze methode en gebruik wil maken van de Herbalife producten kan daarvoor contact opnemen met een van de distributeurs. Bovendien kan er naar wens kennisgemaakt worden met een persoonlijke voedingscoach, die een op maat gemaakt voedingsplan kan opstellen voor gewichtsbeheersing.

Gewichtsbeheersing en tussendoortjes

Herbalife is een van de methoden om met ondersteuning van maaltijdvervangende producten een streefgewicht te bereiken. Aangezien de meeste mensen gewend zijn om dagelijks één of meerdere tussendoortjes te nemen, worden er door Herbalife ook verantwoorde tussendoortjes op de markt gebracht. Een voorbeeld van dergelijke gezonde tussendoortjes zijn de zogenaamde proteïne repen. Deze repen zijn heerlijke snacks, die voedzaam zijn en rond de 140 calorieën bevatten.Proteïne is een veelvoorkomend bestanddeel in de producten van Herbalife en daarom zou je denken dat er een vergelijking met het proteïne dieet op zou kunnen gaan. De methode van Herbalife gaat echter verder dan het proteïne dieet alleen en in dat opzicht kunnen beide methoden om af te vallen dan ook niet met elkaar vergeleken worden.

Waardering:
Uw beoordeling: Geen (12 stemmen)
 • Louise1973
  12 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  30%
 • Irene707
  2 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  19%
 • Dalivio
  1 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  10%
 • Dirk hoorelbeke
  7 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  82%
 • Maurits76
  2 kg afgevallen
  Doel bereikt:
  6%

Artikelen

Calorieen in maaltijden

Calorieen in vis

Goede en foute vetten

Calorieën in kaas

Calorieën in Kaas

Gewichtsgrafiek