Login

Caps Lock On

zelfstandig WW ook zonder online?

R
Lid sinds 22 okt 2012
|
Streefgewicht: 0 Kg

Hallo,

ik vroeg me af of het ook zin heeft om weight watchers te volgen zonder de cursus te volgen en zonder WW online. Ik heb namelijk het geld er niet voor..

Volgens mij mag ik met mijn lengte 1.80 en mijn gewicht 75kg en mijn leeftijd 29, 29 propoints per dag. Op wijvallenaf.nl staan de punten van veel producten. Kan ik dan niet per dag bereken wat ik kan eten voor het 29 punten? Of moet ik op meerdere dingen letten?

Groeten, Romy

Lid sinds 27 jul 2012
|
Streefgewicht: 0 Kg

Ik kan helaas geen punten uitrekenen, dus kan hierbij niet helpen.
Als je binnen je punten blijft kun je rustig een wijntje nemen of iets snoepen of zo.
Je hebt dagpunten, die moeten op, je hebt weekpunten, die mogen op. Hoewel de meeste mensen de ervaring hebben dat je in ieder geval een deel van die weekpunten op moet maken, maar volgens ww kun je ze ook allemaal opmaken en dan val je nog steeds af. Let wel, ww vind 2 tot hooguit 4 kilo per maand ruim voldoende. Het is beter om in de buurt van die 2 te zitten, dan is de kans dat het eraf blijft groter.
Ik geloof dat ze als leidraad hebben dat je hooguit 10% van je punten aan wijn ed mag besteden, maar goed, dat moet je eerlijk gezegd ook een beetje zelf weten. Zolang jij aan je vitaminen en zo komt, zou ik me er niet al te druk over maken.
Succes!

Lid sinds 26 okt 2012
|
Streefgewicht: 0 Kg

Hallo, ook ik probeer af te vallen met de WWpuntenlijst als hulp, maar ik ga niet naar bijeenkomsten. Daar heb ik geen geld voor ! Ooit ben ik wel naar de WW geweest en ben toen afgevallen, ik weet dus nog wel hoe het werkt. Ben inmiddels zo'n 5 kilo kwijt Smile . Maar ik vraag me af of ik de punten die ik elke dag mag eten wel goed heb. Ik weeg nu 105kg en ben 1.70 lang. Als ik bij dat voorbeeldlijstje kijk, dan kom ik op ong. 37 punten. En zijn het de 'oude' punten of flexipoints? Ook herinner ik me dat je punten'opspaarde', om in het weekend bv. iets extra's te eten. Alvast bedankt voor een evt. antwoord !

Lid sinds 22 okt 2012
|
Streefgewicht: 0 Kg

Fijn! Dankjewel voor jullie reacties!

Moet je met het dieet nog ergens rekening mee houden?
Of is het zo dat als je binnen je punten blijft je een wijntje of koekje kunt nemen?

En wat zijn precies die week extra punten o.i.d.?

Lid sinds 27 jul 2012
|
Streefgewicht: 0 Kg

Natuurlijk kan dat Wink Je kunt hier van behoorlijk wat dingen de punten vinden, en wij weten vaak ook nog wel wat. Lang niet iedereen gaat naar ww of doet het online hoor. Succes!

Lid sinds 11 aug 2008
|
Streefgewicht: 0 Kg

Romy,

In ons groepje zijn er meerdere die niet naar de cursus gaan en ook niet WW online volgen.
Ik weet niet hoeveel propoints je mag hebben per dag, ik doe nog steeds flexipoints.
Waarom schrijf je niet mee met ons groepje, misschien kan iemand anders je helpen hiermee.
Succes!!

Groetjes Maria Wink