Welk dieet het beste?

afbeelding van Peterlasser
Lid sinds 15 jul 2016
|
Startgewicht: 95Kg
|
Streefgewicht: 80Kg

Beste allen,

Ik heb zojuist de knoop doorgehakt, ik ga me volledig focussen op een gezonde levensstijl (een hele grote stap voor mij). Ik wil drie x per week echt goed gaan sporten en ook beter eten. Nou las ik laatst in de Metro dat het volgen van een dieet echt aan te raden is. Ik ben zelf 1,78 en weeg 95 kg. Ook lees ik overal verschillende soorten dieeten: Eiwitdieet, proteine dieet, sukrin, pronokal dieet... Mijn vraag is: welke van deze is het beste aan te raden en waar hebben jullie zelf ervaringen mee? Alvast bedankt!

No Avatar
FitCoachTom on
afbeelding van FitCoachTom
FitCoachTom is lid sinds 26 jul 2016
|
Startgewicht: 72Kg
|
Streefgewicht: 70Kg

ik ben op 3 maand tijd, 25kg verloren met herbalife dieet en sport.

ondertussen ben ik bijna een jaar verder en mijn gewicht blijft mooi behouden.

ik neem nog steeds regelmatig herbalife, zeker dagelijks als ontbijt en perfecte start van de dag.
het is de eerste keer dat ik geen jojo heb, maar dat ik echt mijn levensstijl en voedingsgewoontje heb kunnen aanpassen.

voordien weightwatchers en dergelijke geprobeert, maar dat kon ik niet volhouden.

ondertussen heb ik zelf al enkele mensen geholpen om zelf ook naar hun doel te werken.

heb je vragen, dan mag je me altijd contacteren...

No Avatar
Imanuela on
afbeelding van Imanuela
Imanuela is lid sinds 10 aug 2016
|
Startgewicht: 155Kg
|
Streefgewicht: 85Kg

Ik zie zoveel prachtige resulttaten van koolhydraatarm eten, geen dieet, maar compleet anders gaan eten. Er is veel info over te vinden op internet en ook heel veel recepten.

 

In ieder geval succes met afvallen,

Groetjes, Ima

No Avatar
Jetske (niet gecontroleerd) on
Anoniem - geen lid

Door de jaren heen werd ik steeds zwaarder , elk jaar een kg erbij loopt aardig op. Minder eten hielp niet-blowers hangen op hetzelfde gewicht.Toen las ik over het vasten dieet 5:2 En dat werkte wel. Twee dagen per week vasten tot 17.00 uur Daarna een lichte maaltijd van 400 calorieën .en de volgende dag weer gewoon eten .Wel gezond natuurlijk! Elke week ben ik een halve kg kwijt. Het fijne van dit dieet is dat je de volgende dag weer lekker kan eten . Je hebt iets om naar uit te kijken.Ben nu 2 maanden bezig en 5 kg lichter.Ik ga hier dan ook zeker mee door.

No Avatar
Marianne Zwigtman (niet gecontroleerd) on
Anoniem - geen lid

Hallo, mijn naam is Marianne. Ik lees op dit forum vele ervaringen van diverse diëten. Van lichte afslankmethodes tot de meest extreme crashdiëten. Ik heb vele afslankkuren afgewogen maar ben tot de conclusie gekomen dat de Bio HCG kuur de meest effectieve afslankkuur is. Ik heb daarom gekozen om deze afslankkuur te gaan volgen. Ik ging sowieso al elke week 2 keer naar de sportschool. Maar dit had geen effect meer, dus sport ik nu iedere keer een uurtje langer. Ik hoorde namelijk dat als je bijvoorbeeld elke dag fietst of een eindje wandelt het aan het begin effect heeft maar dat het lichaam er op een gegeven moment aan went. Als je dan een omweg maakt, bijvoorbeeld op de fiets of wandelend, of een intensievere training maakt verbrand het lichaam meer caloriën.

Ik heb de Bio HCG kuur gevolgd en wilde graag mijn bevindingen over deze afslankkuur met jullie delen.
Toen ik begon met de Bio HCG kuur wist ik niet goed wat ik ervan moest verwachten. Ik las wel positieve ervaringen welke mij motiveerden om de afslankkuur ook te gaan volgen. Achteraf ben ik blij dat ik de Bio HCG kuur gedaan heb. Ik had nogal wat vet op mijn buik en billen en wilde daar graag vanaf.

Bij de Bio HCG kuur kreeg ik een persoonlijke afslankcoach. Als ik vragen had kreeg ik gauw antwoord terug en kreeg af en toe handige tips. Op deze manier kon ik de afslankkuur met een goed gevoel volgen. Want ik twijfel nogal als ik nieuwe dingen uit probeer. Dat was nu gelukkig niet het geval.

Dankzij de druppels die bij de Bio HCG kuur hoorden, L carnitine druppels, had ik minder trek in eten. En ik merkte dat het afslanken veel makkelijker verliep dan gedacht.
Ik voelde mij tijdens de afslankkuur energiek, dat had ik van te voren echt niet gedacht. Ik heb wel eens vaker diëten gevolgd, maar ik hield dat niet vol, had te veel trek in eten en voelde mij slap.
Daarom vind ik de Bio HCG kuur een aanrader. Je krijgt een pakket thuisgestuurd met alles wat je nodig hebt. De L carnitine vloeistof en ook een duidelijke handleiding. In de handleiding stonden ook recepten. Gezond en lekker, vaak heb ik gemerkt dat dat niet goed samengaat, maar met deze recepten heb ik een aantal heerlijke maaltijden in elkaar gedraaid. Ik heb er zelfs een aantal favoriete maaltijden aan over gehouden, die ik nog zeker een paar keer per maand maak.

Heeft iemand ook al eens de Bio HCG kuur gevolgd? Ik ben in ieder geval heel enthousiast erover en raad het dan ook iedereen aan die wat kilo’s wil afslanken.Laatste reacties

afbeelding van Ank
Ik blijf de avonden toch zo ontzettend moeilijk vinden! Het lukt me de hele dag...
Zegt: Ank
afbeelding van lily
-  
Zegt: lily
afbeelding van Belle-libelle
Bommer! Maar met frisse moed gaan zwemmen vanochtend

Gewichtsgrafiek

gewichtsgrafiekWil je afvallen dan moet je volhouden! Een grafiek over je eigen gewicht kan zeer stimulerend werken om je doel te bereiken. Met de grafiek als stimulans zal het afvallen makkelijker vol te houden zijn. Registreer je nu gratis, om je eigen grafiek te maken.

Samen afvallen is leuker

Afvallen is moeilijk maar samen met anderen is het vaak een stuk makkelijker. Wil je weten wie er nog meer de strijd met de kilo's zijn aangegaan? Kijk dan in ons forum of regsitreer jezelf gratis om mee te praten.