Login

Caps Lock On

Wel of Niet afvallen??

Lid sinds 23 okt 2017
|
Startgewicht: 83 Kg
|
Streefgewicht: 65 Kg

hoi ik ben Lily en ben 24 jaar.Ik zit op dit moment een beetje in een dilemma, Ik ben altijd heel slank geweest goede BMI, platte buik, slanke benen.Nu ben ik de laatste 2 en een half  jaar flink wat kilo's aangekomen ik ging van van 53 kg naar 84 kg bij een lengte van 169 cm (BMI 29,4)Ik krijg daarom ook veel opmerkingen over mijn gewichttoename van familie, vrienden, kennisen en soms zelfs mensen waarmee ik  op bijv. een verjaardag een kwartiertje mee sta te praten.Mijn moeder vind het dan ook vrijwel logisch dat mijn (ex)vriend bij me is weggegaan, ze ze letterlijk: vind je het gek dat die bij je weg is gegaan? je bent zoveel aangekomen je ziet er niet uit, het is onverzorgt uit ik word bijna misselijk als ik zie hoeveel vet jij hebt. (ik word dus misselijk als ik zie hoeveel botten je bij haar ziet met der 49 kg).Nu ben ik eigenlijk best blij met hoe ik er nu uitzie, ik zie ook wel dat ik aardig wat kilo te zwaar ben maar irriteer me hier niet aan en vind het eigenlijk wel fijn.maar ben er een beetje klaar mee dat ik minstends een paar keer per dag te horen krijg dat ik te zwaar ben en dat ik moet afvallen. (ik kom uit een familie waar overgewicht een taboe is, alle vrouwen wegen dan ook niet meer als 55 kilo, en dat vinden ze al zwaar) ik val daar dus zwaar buiten.Wat vinden jullie? aan de lijn gaan en afvallen of gewoon lekker zo blijven? graag heb ik een eerlijk en duidelijk antwoord, ik kan er wel tegen als mensen zeggen dat ik veel te dik ben haha.ik heb liever een eerlijk antwoord waar ik wat aan heb dan een antwoord wat mensen eigenlijk niet menen. alvast bedankt.Lily 

Lid sinds 05 jan 2018
|
Startgewicht: 65 Kg
|
Streefgewicht: 55 Kg

lily

luister alsjeblieft niet zo veel naar de anderen zolang je je goed voelt dat is perfect in orde. vergeet niet dat uw familie u kent met 53 kg en nu meteen met 84 kg. Dat is natuurlijk een verandering. Luister naar jezelf en je hart.

Ik kom uit Duitsland en heb ook veel gewonnen maar ik voelde me niet goed. Daarom ben ik via verschillende pagina's meer dan 10 kg kwijtgeraakt.

bijvoorbeeld www.abnehmplan-ohne-sport.de/sixpack-bekommen

Lid sinds 23 okt 2017
|
Startgewicht: 83 Kg
|
Streefgewicht: 65 Kg

Reactie toevoegen