Login

Caps Lock On

vraagje dag- en weektotaal

B
Lid sinds 22 aug 2011
|
Streefgewicht: 0 Kg

hoihoi.
Mijn naam is Floor, ik ben 20 jaar, 1.67m lang en momenteel ongeveer 92 kilo zwaar.
Ik ben nu sinds een weekje op eigen houtje bezig met het bij houden van mijn punten . heb gelezen dat het minimum 29punten en het maximum 59 punten is.De eerste dag (dinsdag) heb ik gewoon gegeten zoals ik altijd zou doen en daarmee kwam ik uit op 52 punten, daar schrok ik toch wel van, omdat ik dacht dat ik best gezond had gegeten die dag. Ik ben daarna gelijk op woensdag begonnen met het opstellen van een streefgetal: 35punten. en dat lukt me nu behoorlijk goed. de eerste week is om. ik heb van mijn extra week punten nog 23 van de 49 over.
met sport en werk heb ik nog eens ongeveer 40punten verdient. Die heb ik overigens niet gebruikt om meer te kunnen eten. toen ik dinsdag morgen op de weegschaal ging staan stond daar 96kilo. vanmorgen nog maar 92, ik neem dus aan dat t in ieder geval wel werkt wat ik doe.
ohwjah. nu ik toch wel al wat lichter ben ga ik mijn punten aantal vanaf morgen bijschroeven van 35 naar 30 aangezien ik nu al 2 dagen merk dat ik wel heel erg makkelijk onder mijn puntenaantal blijf.
Mijn vraag nu: zit ik met 35 dagpunten en 49 extra weekpunten goed. of zit ik dan nog steeds aan de erg hoge kant?
en dan nog een klein vraagje erbij: ik zag ergens staan dat je voor een banaan geen punten hoeft te rekenen. maar ik dacht dat bananen net helemaal niet goed zijn als je wil afvallen?

Lid sinds 27 aug 2011
|
Streefgewicht: 0 Kg

Hallo Blackrose,

Ja nu in de nieuwe hoef je voor een banaan geen punten meer te rekenen. In het oude systeem van de weightwatchers moest voor een kleine banaan 1 punt rekenen. Verder ben ik met de punten ook niet bekend kan ze niet voor je uitrekenen.

Groetjes,
Petra