Login

Caps Lock On

Voorstellen

Lid sinds 02 feb 2016
|
Startgewicht: 83 Kg
|
Streefgewicht: 63 Kg
|

Hoi ik ben Sharon ik ben 26 jaar en ben moeder van een dochtertje van 13,5 maand

Ik ben voor mijn gevoel eigenlijk nooit echt ''dun'' geweest en rond mijn pubertijd sporte ik 3 uur per dag en leefde op crackers en water.

Nu ik sinds alweer 7 jaar samenwoon waren de kilo's er dan ook zomaar aan,makkelijk eten minder sporten, en ga zo maar door.

in 2013 ben ik getrouwd met mijn man voor de trouwerij met weight care 7 kilo afgevallen moest stoppen omdat mijn jurk anders af zou zakken.

2014 april net gestart met een dieet maar een week later bleek ik zwanger dus meteen gestopt. In de hele zwangerschap maar 6 kilo aangekomen omdat ik zwangerschapsdiabetes had en streng op mijn eten moest letten en insuline spuiten en mocht alleen water! na de bevalling zat ik meteen al 5 kilo onder mijn oude gewicht mooi meegenomen dus!

Dieten lukt mij alleen met een goeie stok achter de deur, nou die heb ik nu, mijn man hield mij aan mijn woord dat ik altijd graag wou reizen(voordat de kleine kwam gingen we elk jaar naar een ander land) De reis die gepland stond in 2014 bleek ik dus met een zwange buik te maken 25/25weken zwanger.

Vorig jaar zijn we niet geweest we zijn verhuist van de flat 3 hoog zonder lift naar een echt woonhuis ik was dus superblij en die vakantie kon me gestolen worden.

Inmiddels wonen we hier alweer een dik half jaar met veel plezier en is de volgende reis geboekt, eind mei gaan we voor 12 dagen naar Spanje, En wil ik toch mooi in mijn bikini verschijnen dus een goeie stok achter de deur om hopelijk 10 kilo te kunnen afvallen dan is mijn 1e doel bereikt

Anoniem - geen lid

Lid sinds 18 jan 2016
|
Startgewicht: 87 Kg
|
Streefgewicht: 75 Kg