Login

Caps Lock On

Voor nu, voor toen en voor later

Lid sinds 09 mei 2018
|
Startgewicht: 108 Kg
|
Streefgewicht: 70 Kg

Ik verdien het om het beste uit mezelf te halen. 

 

Dit lijkt misschien iets vanzelfsprekend, maar dat is het voor een zeer lange tijd niet geweest. Mijn gewicht en mijn lichaam waren voor een te lange tijd een oorsprong van zelfhaat. Gevoed door media, door kennissen en door familie. 

Ik ga hier nu niet een ellenlange post plaatsen vol negativiteit, want dat hoort niet langer bij me. Ik heb mezelf leren aanvaarden. Sterker nog, ik heb geleerd om mezelf graag te zien. Mét al mijn vormen. Ik weet nu dat ik een mooie vrouw ben. Vanbinnen én vanbuiten. 

En juist hierdoor weet ik dat ik, zoals gezegd, het verdien om het beste uit mezelf te halen. Dit door onder meer aan mijn lichaam te werken, ja. Mijn conditie verbeteren, me fitter en gezonder voelen, dat is het doel waar ik naar streef. Niet enkel om er slanker uit te komen, maar vooral om meer vrijheid te bemachtigen! Vrijheid in mezelf, voor mezelf. 

En met een dikke middelvinger naar elk ideaalbeeld! 

 

-xo

Lid sinds 09 mei 2018
|
Startgewicht: 108 Kg
|
Streefgewicht: 70 Kg

't Loopt goed. 

Eén van de voordelen van mijn (vrij recente) job is dat ze hun personeel van een fitness voorzien. Daar maak ik nu al zo'n anderhalve maand gebruik van. Twee tot drie keer per week ga ik een half uurtje op de loopband. Eerlijk, mijn conditie was onbestaande, haha. Ik voel echter nu al een vooruitgang, en dat motiveert! 

In het begin deed ik een half uur afwisselend 2 minuten lopen, 2 minuten wandelen. Daarna langzaam opbouwend. 2 minuten lopen, 1 minuut wandelen. 3 minuten lopen, 1 minuut wanelen. Etc. 

Nu Loop ik een half uur aan een stuk en probeer ik steeds langere afstanden af te leggen. Daar ben ik trots op. Wie weet hoever ik hiermee kan geraken. 

Ik moet toegeven dat ik meestal absoluut geen zin heb om te gaan, maar wel altijd -altijd- blij ben dat ik het toch gedaan heb. Ik ben me daarvan bewust en probeer dat in gedachten te houden! 

 

Reclame: Albert Heijn verkoopt heerlijke alternatieven van de tradintionele wraps. Ze hebben varianten bestaande uit rode biet, en wortel. Geweldig voor zij die van koolhydraten houden, maar daar zuinig in proberen te zijn.  Ik heb vanavond wortelwraps gegeten met zalm, sojabonen, magere zure room, kerstomaatjes, rucola en magere geraspte kaas. 

 

Nu tijd voor rust, want dat is natuurlijk ook belangrijk Smile

 

-xo