Login

Caps Lock On

Vis

S
Lid sinds 24 jun 2008
|
Streefgewicht: 0 Kg

Heeft u zelf een visrecept wat u graag wilt delen met anderen plaats ze in deze topic .

Lid sinds 24 jun 2008
|
Streefgewicht: 0 Kg

[b]Visschotel[/b]
[img]Voor 2 Personen
- 1 kleine ui (fijngesneden)
- 2 paprika's (in blokjes gesneden)
- 8 olijven zonder pit (in plakjes gesneden)
- 1 eetlepel olie
- 400 gram krielaardappeltjes
- 1 eetlepel tomatenpuree
- Italiaanse keukenkruiden
- 2 1/2 dl groentebouillon
- 200 gram visfilet (in blokjes gesneden)
- peper, zout
- kappertjes

Fruit de ui in de olie glazig. Voeg de paprika, de olijven, de krieltjes, de tomatenpuree, de keukenkruiden, de kappertjes en de groentebouillon toe en stoof dit met het deksel op de pan in 12 minuten gaar. Bestrooi de blokjes vis met peper en zout. Voeg de vis toe en laat in 5 minuutjes mee garen.

Lekker met Komkommersalade[/img]

Lid sinds 24 jun 2008
|
Streefgewicht: 0 Kg

[b]Zalmsalade met paprika - komkommersla[/b]

[imgIngrediënten (voor 2 personen):
- 120g verse zalm
- 2 tomaten
- veldsla
- peper en zout
- basilicum
- 2 schijfjes citroen
- 100g groene paprika (= ongeveer een halve paprika)
- 100g komkommer
- 100g tomaat
- 15g ui
- 3 eetlepels magere cocktailsaus

Bereiding:
- Pocheer de vis, laat afkoelen en maak fijn.
- Was de tomaten, pel en ontpit ze en snijd ze in fijne stukjes. Voeg ze bij de fijngemaakte vis.
- Was de veldsla en laat drogen. Bedek er bordjes mee.
- Verdeel het zalm-tomaatmengsel over de bordjes. Strooi peper en zout naar eigen wens. Bestrooi met fijngehakte basilicum en garneer met citroen.
- Maak de paprika schoon, verwijder de zaadlijsten en snijd in smalle reepjes.
- Was de komkommer en snijd deze in dunne plakjes.
- Pel en ontpit de tomaat en snijd ze in blokjes.
- Hak de ui fijn. Meng alle groenten in een kom.
- Dien de zalmsalade en de paprika-komkommersla samen op met de cocktailsaus][/img]