Login

Caps Lock On

verschil in punten

A
Lid sinds 06 jan 2012
|
Streefgewicht: 0 Kg

ik ben nog maar net begonnen,maar weet eigenlijk niet zo goed wat het verschil tussen propoints en flexipoints is!!
zou iemand mij dat kunenn vertellen aub??

groetjes anoeska

Lid sinds 07 jan 2010
|
Streefgewicht: 0 Kg

propoints vermeldt bijvoorbeeld een verzadigingsindicator en de punten zijn per produkt in vergelijking met flexipoints iets hoger; ik mocht toen ik begon in 2010 29 propoints ipv 18 flexipoints. Ik heb de gidsjes naast elkaar gelegd en een berekening gedaan en kwam uit op 24 propoint tegen over de 18 flexi. Ik hield mij dus aan 24 propoints.
Ik hoef niet te lijnen, het systeem is gewoon mijn gewoonte geworden.
Het grappige is dat sinds 2012 het minimum van 29 propoints is teruggebracht naar 26 propoints, zat ik er in 2010 toch niet zo heel erg naast.

Het komt eigenlijk allemaal op hetzelfde neer, ik heb Ww dieten van jaaaaren geleden en daarmee kon ik heet dmv calorieen uitrekenen, toendertijd was dat ongeveeer 1000 kcal per dag, daar is men in de loop van de jaren op teruggekomen want dat is ook eigenlijk niet te doen en niet zo gezond.
Ga er gewoon voor, koop het weightwatchers tijdschrift bijvoorbeeld of bekijk de zaterdag bijlage van het AD, die zitten er de komende weken bij en zijn informatief. Begin rustig en houd je of aan de pro of de flex.Marktplaats bied voor weinig oa. de boodschappengidsjes aan.
Op het forum kun je zoeken naar de tabel die de propoints voor je weergeeft.
Gewoon doen!