Login

Caps Lock On

Vans SK8 Goedkoop

Lid sinds 15 aug 2020
|
Startgewicht: -1 Kg
|
Streefgewicht: -1 Kg

Image

Naked, de sneakerwinkel in Kopenhagen in de voorhoede van de sneakerhead-beweging voor vrouwen, is voor de eerste keer ooit een samenwerking met skatemerk Vans, en dat doen ze in een opvallende stijl. Door het Vans SK8 Dames te gebruiken met het gewatteerde leren bovenwerk, past Naked Petal Pink en Hint of Mint aan om deze gruizige skateschoen een zachtere, vrouwelijke touch te geven zonder de identiteit van het iconische silhouet te verliezen.

De botten zijn dit voorjaar terug met een nieuwe editie van de "Bones Jazz Stripe" Vans SK8 Heren van Blends. De streetwear-winkel in Los Angeles heeft vier kleurstellingen uitgebracht van hun unieke vertolking van de Sk8-Hi Zip LX met gestileerde botten in plaats van de traditionele zijstrepen, en nu zijn ze terug met een vijfde in een ton-sur-ton donkerblauw 'Peacoat'-leer bovenste.

Omdat de Vans SK8 Goedkoop alleen maar lijkt te groeien en in populariteit te groeien, blijven we meer premium looks zien die worden aangeboden door ieders favoriete sneakerbedrijf in Zuid-Californië. De nieuwste luxe make-up voor de iconische hoge Vans heeft een sterk en stijlvol, volledig zwart premium lederen bovenwerk in contrast met een effen witte tussenzool. Omdat ze een ‘Zip’ -editie van de Sk8-Hi zijn, zijn ze uitgerust met een ritssluiting aan de achterkant voor gemakkelijkere toegang.

Het lijkt erop dat Concepts en Vans opnieuw samenwerken voor een premium editie van de Vans SK8 Sale. Voor dit aanbod van de iconische skate high-top met zijstrepen, gaat de Boston sneakerwinkel met een luxe paars bovenwerk van leer met krokodillenreliëf, volnerfleer en suède geaccentueerd met helderwitte zijstrepen en een lichtbruin leren interieur, wat resulteert in in een van de meest exotische versies van de Sk8-Hi ooit. De schoen heeft ook de vroege jaren 90-versie van het tonglabel, compleet met Concepts-branding.