Login

Caps Lock On

Vans Era Goedkoop

Lid sinds 17 sep 2021

Image

De Vans Era Dames, een meer premium variant van het iconische low-top skateboard silhouet, wordt geïntroduceerd in een klassieke colorway als onderdeel van de zomer 2016 line-up. Met een strak, wit bovenwerk dat bestaat uit duurzaam textiel/canvas, de ongerepte samenstelling is eenvoudig versterkt met een veelzijdige rubberen zooleenheid om een ​​esthetisch aantrekkelijk tweekleurig kleurenschema af te ronden. Subtiele zwarte accenten bevinden zich op de veters, Vans Era Sale en branding op de hiel om de opvallende ontwerpelementen af ​​te ronden.

Populaire eetgelegenheid in NYC The Meatball Shop is terug met een nieuwe Vans-samenwerking. Een aanvulling op hun eerdere projecten is dit nieuwe Vans Era Heren met hun grinder-logo op de achterkant en wat meer directe verwijzingen naar de keten van balleveranciers op de binnenzool (een deel van het ontwerpkrediet gaat naar Proud Mary Design op deze ).

Vans en Opening Ceremony bundelen opnieuw hun krachten, aangezien de winkel een premium touch geeft aan Vans Era Goedkoop. De skateschoen is verhoogd met twee luxe corduroy-kleuren, een zachte "Blue Surf" die doet denken aan een turkoois, en een pastel "Powder Pink". Elke schoen heeft een contrasterende streep op de witte tussenzool, een gouden 'Vans'-tag op de bovenkant voor een vleugje kleur en goudgestempelde co-branded details op de binnenzool.