Login

Caps Lock On

Vans Authentic Goedkoop

Lid sinds 03 jul 2020

 

Het grootste deel van het Vans Authentic Dames is in het wit, maar zwart wordt overal in het bovenwerk gebruikt om dit swirl-embleem te creëren dat een vreemd effect heeft dat je zicht vervaagt ... of misschien is dat een veeg op mijn bril. Hoe dan ook, de print zorgt ervoor dat deze niet in de categorie "saai" belanden. 

Zeg hallo tegen het Vans Authentic Heren "Aloha" -pakket. Deze twee paar sneaker release wordt compleet geleverd met een gezeefdrukt canvas bovenwerk en en relaxte vibes die bij elkaar passen. Voor deze set Vans Authentic LX is er zoals gewoonlijk een witte gevulkaniseerde rubberen buitenzool, maar langs de bovenkant wordt de bloemenprint naast camouflage en krijtstrepen geplaatst voor een zeer gaaf visueel effect. 

Nagesynchroniseerd met de Bodega por Vans Authentic Goedkoop Blank Tapes, deze nieuwste samenwerking tussen de twee ins geïnspireerd op VHS-tapes. De Vans Authentic is gemaakt om het uiterlijk van een lege VHS-tape na te bootsen. Het heeft een bovenwerk van zwart suède en nylon met blanco VHS-cassettelabels en een doorschijnende plastic tong die doet denken aan de spoel van de cassette met magnetische tape. De tussenzool wordt ook geleverd met meer VHS-geïnspireerde labels, de buitenzool heeft een RGB-kleurmodel en het voetbed heeft een holografische Bodega-print, in de stijl van anti-piraterij beveiligingsstickers. 

Vans heeft zojuist een nieuw ontworpen Authentic uitgebracht, de Vans Authentic Sale Blur Check. Deze iteratie van het model wordt geleverd met een bovenwerk van canvas bedekt met een geblokte dambordprint in zwart en klassiek wit. Wat je uiteindelijk krijgt, is een klassiek motief met een moderne twist (of vervaging). Pas op, als je lang genoeg naar deze schoenen staart, kunnen ze je een beetje duizelig maken, ha.
_________________
N95 masks sale