Login

Caps Lock On

UGG Short Sale

Lid sinds 06 jan 2020

UGG Short Sale

UGG-laarzen zijn gemaakt van shearling - ja, dat is de huid met het fleece nog steeds bevestigd, mensen! Elk jaar worden miljoenen schapen gecastreerd en worden delen van hun staart afgesneden - vaak zonder pijnstillers - voordat ze uiteindelijk worden geslacht voor hun huid, dat is waar UGG Short Dames van zijn gemaakt. Ze verdragen al die wreedheid alleen voor een paar laarzen.

UGG Short Heren staan ​​meestal centraal in debatten als het gaat om mode. Hoewel ze niet noodzakelijk geliefd zijn vanwege hun uiterlijk, zeggen vrouwen vaak dat ze het meest comfortabele ding zijn in hun schoenenarsenaal. adidas biedt een eenvoudige oplossing voor het debat in de vorm van zijn Sup Hi Sleek. De schoen heeft het gevoel van een gestileerde Ugg-laars en hoewel we niet direct kunnen ingaan op de comfortkansen, zijn ze net zo comfortabel. De schoen is nu verkrijgbaar in Shift Gray, maar zoek er ook nog een paar.

Trendy UGG Short Sale geeft maximale warmte. Het heeft de extra voordelen van gegoten, gestikte hielverstijvers en teenversteviging voor extra ondersteuning en vormbehoud. Ze hebben ook een mooie gekruiste vlecht aan de achterkant van de laarzen. Je kunt ze dragen met of zonder de bovenkant naar beneden gevouwen. Zolen worden gelijmd, door warmte geactiveerd en vervolgens onder extreme druk aan de laarzen bevestigd. Deze methode is beter dan de aan de zijkant gestikte zolen omdat de laarzen langer meegaan. De enige kleur is in dezelfde kleur als de bovenkant.

De UGG Short Kopen werd onthuld tijdens de recente 'BAPE XXV'-tentoonstelling van BAPE in Tokio, Japan, ter gelegenheid van het 25-jarig jubileum van de dominantie van streetwear. De collectie bevat vijf schoeiselsilhouetten bestaande uit glijbanen, slip-ons, sneakers, laarzen en UGG's winterpantoffels samen met een bovenkledingstuk. De collectie maakt gebruik van een eenvoudig bruin en wit kleurenschema gebouwd in UGG Short Prijs suede en shearling en uitgerust met het camapatroon van BAPE en STA-ontwerpdetails.