Login

Caps Lock On

Nike Zoom goedkoop

Lid sinds 10 jun 2020

https://www.bestschoenen.com/media/catalog/product/cache/1/small_image/480x480/9df78eab33525d08d6e5fb8d27136e95/2/0/20may029.jpg

Is er dit zomer 2016 een betere retro geweest dan de terugkeer van de Nike Zoom Dames? Het cult-klassieke hardloopmodel uit 1997 keerde uiteindelijk in al zijn glorie terug naar retailers en werd zelfs vernieuwd dankzij de patriottische kleurstelling van NikeLab. Er gaan zelfs geruchten over een mogelijke Stash-samenwerking in de maak. In de tussentijd nemen we elke nieuwe colorway van de Nike Spiridon die we kunnen krijgen, vooral deze aankomende premium 'Metallic Gold'-colorway.

Michael Vick is een moeilijk figuur om vast te pinnen. Is hij een inductee van de Nike Zoom Heren? Voorkomen zijn overtredingen uit het verleden dat hij herinnerd wordt als een van de meest opwindende atleten die ooit de quarterbackpositie heeft gespeeld? Nike Sportswear is druk bezig met het terugbrengen van een van zijn meest populaire silhouetten, de Nike Zoom Vick III in een aantal lifestyle-kleurstellingen, net op tijd voor het komende NFL-seizoen.

Nike Sportswear heeft de iconische Pegasus-lijn vaker bijgewerkt dan we kunnen tellen, maar de creaties slagen er altijd in behendig een eerbetoon te brengen aan een van de meest legendarische hardlooplijnen in het Swoosh-arsenaal met de toevoeging van moderne voorzieningen. Vandaag bekijken we een luxueuze, exclusieve Nike Zoom goedkoop voor dames die een elegante marmeren afbeelding gebruikt in het bovenwerk van Night Maroon. Touches of Noble Red dragen bij aan de tonale aangelegenheid, terwijl fuse- en tapetechnologie de Swoosh overal raken voor een stevige, lichtgewicht constructie.

Introductie van de nieuwe Nike Zoom sale. Het aankomende lifestyle-model van Nike Sportswear is geïnspireerd op de Nike Air Zoom LWP, een model dat Nike onlangs terugbracht door een samenwerking met Louis Vuitton's artistiek leider Kim Jones. Het model was voorstander van Zoom Air-demping en hier een moderne versie van dat silhouet dat naar het verleden verwijst door een eenvoudig geweven bovenwerk en niet-gestikte overlays met een extra kooi voor ondersteuning. Vrijdag 8 juli zal een klassieke "Court Purple" colorway beschikbaar zijn op internationale plekken zoals Footpatrol.