Login

Caps Lock On

Nike Dunk Verkoop

Lid sinds 08 sep 2021

Nike is op veel raakvlakken met de Dunk gegaan door eenvoudige materiaalwisselingen / toevoegingen toe te passen, zoals de onlangs onthulde Dunk "Toasty" -opties en de exclusieve Nike Dunk Heren/Dames voor dames. Deze Nike Dunk Low die voorzichtig terugkeert naar zijn thuisbasis, is met gebarsten leren overlays in zilver, waardoor de glinsterende toon een beetje een verweerde en versleten look krijgt.

Image

Gedurende zijn 19-jarige geschiedenis heeft Nike SB een groot aantal objecten, figuren en plaatsen in sneakervorm gebracht - alleen of met de hulp van medewerkers van over de hele wereld. Nike Dunk Schoenen Voor zijn laatste poging is de opdruk naar Griekenland gereisd om de Nike SB Dunk High "Kebab & Destroy" met kleurenschaatsen te creëren. Color Skates, opgericht in 2008 en gevestigd in Athene, vormt het hart van de Griekse skateboardscene.

Alles, van de suède overlays tot de geperforeerde basis eronder, is als zodanig gekleed, passend bij de veters, canvas tong, voering en tussenzool. Nike Dunk te Koop Zelfs het kenmerkende strike-logo van het label is verstoken van kleur en is zo subtiel in de hiel gestempeld. De aangrenzende Swoosh en het loopvlak eronder zijn echter veel unieker omdat ze respectievelijk zijn uitgevoerd in namaakbont en ijsblauwe afwerkingen.

Nike Dunk Verkoop Voor de eerste Nike SB-samenwerking heeft de winkel naar de omgeving gekeken voor de inspiratie: de gyro-kebab. Het voedselproduct is op beide inlegzolen gestempeld en geborduurd op de mediale hiel van elke schoen, maar het kleurenpalet informeert ook de rest van de hoge SB Dunk. Pita-achtige tans nemen een groot deel van de voorvoet en veterbeschermers in suède over, terwijl het ongerepte witte leer op de teenendoos tzatziki-saus vertegenwoordigt.

Het tweede deel van UNDEFEATED's "Dunk vs. AF-1"-pakket moet nog worden uitgebracht en we zien nu al officiële afbeeldingen van toekomstige aanbiedingen. Kopen Nike Dunk Bekijk hier een gedetailleerde blik op de nieuwste Dunk Low, die de felle kleuren van de vorige achterwege laat voor een onopvallende, verduisterde colorway. Eerder in de zomer geplaagd, heeft het paar - onderdeel van de tweede drop van het "5 On It" -pakket - een stijlvol "Triple Black" -palet.

www.snkrshopee.com