Login

Caps Lock On

Nike Dunk Low Goedkoop

Lid sinds 23 nov 2021
|
Startgewicht: 5 Kg
|
Streefgewicht: 3 KgSinds de introductie voor de herfst van 2020, is de Nike Dunk Low Dames Disrupt voor dames verschenen in een handvol boeiende kleurstellingen, geïnspireerd op zowel originele als moderne versies van het 36 jaar oude ontwerp van Peter Moore. Voor zijn nieuwste voorstel heeft het silhouet zich overgegeven aan een tonaal "Barely Rose" -arrangement.

Net als bij de inaugurele opties, heeft het aanstaande paar een mesh en leren constructie over het bovenwerk. Nike Dunk Low Sale en bijbehorende overlays kiezen voor de titulaire toon, terwijl hun underlays de voorkeur geven aan een gedempte iteratie van de roze kleur. Veters, labels op de tong en hiellipjes volgen het voorbeeld, waarbij de dikke zool de Air Jordan 1 Low-achtige tooling inruilt voor iets veel meer experimenteels. De combinatie van tussenzool en buitenzool volgt de ontwerpcue van de bovenste helft van de Nike Dunk Low Heren, aangezien de eerste een subtielere toon biedt dan de laatste.

In de afgelopen maanden - waarschijnlijk om de zomer te vieren - heeft de Nike Dunk Low Goedkoop menig gekke kleur aangetrokken. "Free.99", "Candy", "Lemon Drop" en nog veel meer zagen vrij recent het levenslicht, waardoor de algehele catalogus van het silhouet behoorlijk kleurrijk werd. Maar binnenkort zullen we een van zijn eenvoudigere verschijningen tot nu toe zien, de veelkleurige en tweekleurige look die wordt ondermijnd ten gunste van een "Triple White" -aanbod.

Lid sinds 06 sep 2021
|
Startgewicht: 29 Kg
|
Streefgewicht: 12 Kg