Login

Caps Lock On

Nike Blazer Goedkoop

Lid sinds 23 aug 2019

Nike Blazer Goedkoop

De Nike Blazer Dames is een nietje in de garderobe sinds hij voor het eerst werd geïntroduceerd in 1972. We hebben sindsdien het silhouet zien opgroeien van een basketbalmodel tot een overgang naar de skatewereld, net zoals de Nike Dunk deed. Nu verhoogt NikeLab de straatreferenties van de Blazer Low met een premium volledig lederen bovenwerk, perfect voor elke gelegenheid. De standaardlook van NikeLab komt hier terug, omdat een monochromatisch lederen bovenwerk verblindt met een eenvoudige zwart / witte of lichte botkleur nu bekend als de Nike Blazer Heren Low Studio. Zelfs de tonglabels krijgen een bijpassende textielbehandeling, terwijl een kurken binnenzool een verborgen, premium functie toevoegt.

De populaire vintage-behandeling van Nike Sportswear vindt een nieuwe kandidaat met zijn Blazer Vintage Low. Met twee relatief minder geziene kleurenschema's, heeft een bordeaux en lichtbruin een ingekorte esthetiek met een enigszins vergeelde tussenzool en een verontrust hiellogo. Hoewel de Nike Blazer Sale geen originele release was, heeft het wel enkele OG-kwaliteiten, zoals een onafgemaakte tong.

Nike Sportswear zet hun drukke eindejaarsschema voort met een nieuwe samenwerking met de beroemde Braziliaanse ontwerper Pedro Lourenco. Vers van de Nike Free 5.0 TR Fit 4 met metalen accenten, wordt het motief uitgebreid met twee gloednieuwe Nike Blazer-paren. Gebruikmakend van de lowtop-constructie in de zelden geziene Nike Blazer Korting, vervaagt een lederen constructie naar een metallic gouden of zilveren glans door de hiel van de schoen. Verkrijgbaar in heren- en damesmaten op 4 december, neem een ​​kijkje na de pauze en laat het ons weten als je deze samenwerking op de Nike Blazer Low voelt door je gedachten te pennen in het commentaargedeelte.

De Nike Blazer Goedkoop is een van de eenvoudigste en meest veelzijdige stijlen van Nike. Oorspronkelijk een basketbalsneaker, vond het uiteindelijk zijn weg als Nike SB-stijl voordat het een volledige levensstijloptie werd. We hebben deze laceless iteratie al terug zien komen met een suède uitvoering, maar de NikeLab-opknapbeurt voor de Blazer Advanced is nu ook verkrijgbaar in een eenvoudig zwart leer en een Vachetta Tan-optie.