Login

Caps Lock On

Nike Air Max 97 Goedkoop

Lid sinds 17 sep 2019

Nike Air Max 97 Goedkoop

De 2019 NBA All-Star jerseys zijn geïnspireerd op de gaststad van dit jaar, Charlotte, en de eerste NBA All-Star Game in 1991. Nike heeft nu een speciale colorway van de Nike Air Max 97 Dames gecreëerd, geïnspireerd door diezelfde jerseys. Deze Nike Air Max 97 Korting is gemaakt van wit jersey gaasmateriaal op een groot deel van het bovenwerk en wordt vervolgens geraakt met lederen overlays op het bovenwerk en op het spatbord. De toevoeging van rood en blauw op het golvende bovenwerk, veters, hiellip en de rubberen buitenzool completeren de All-Star-look.

De Nike Air Max-lijn is opmerkelijk en bestaat uit een reeks onberispelijk ontworpen hardlopers die ook hun weg naar de straat hebben gevonden. Geïntroduceerd in de late jaren 90, veroorzaakte de Nike Air Max 97 Heren een stijl in tegenstelling tot eerdere modellen die binnen de lijn werden uitgebracht. De loper had een Max Air over de volledige lengte die zichtbaar was over de hele tussenzool. Nooit eerder was lucht volledig te zien tot dit model. Het golfachtige ontwerp op de bovenkant benadrukt de coole stijl die nooit is verdwenen.

De Nike Air Max 97 Sale Midnight Navy Laser Orange is een nieuwe versie van de hardloper en de colorway is de perfecte stijl voor het komende lente / zomerseizoen. De schone tint wordt gebruikt voor het mesh-bovenwerk met bijpassende golvende strepen, gevolgd door marineleer op het spatbord. Oranje poppen zijn toegevoegd voor de mini Swoosh-logo's en het interieur van de Air Max-zool, terwijl roze accenten op de tong en rubberen buitenzool het thema completeren.

Nike heeft de Air Max 97 teruggebracht naar hun aanpasbare iD-platform dat ze nu Nike By You noemen. De Nike Air Max 97 Goedkoop is nieuw leven ingeblazen voor zijn 20e verjaardag in 2017 en is zonder meer een van de meest populaire silhouetten, niet alleen uit de Air Max-lijn, maar uit de hele lijn van Nike. Het slanke ontwerp was zijn tijd ver vooruit toen het in 1997 werd uitgebracht en liefhebbers van Air Max en nieuwe sneakerheads zijn het meer dan 20 jaar later gaan waarderen.