Login

Caps Lock On

Nike Air Max 95 Red Crush/Wheat Gold

Lid sinds 31 aug 2020
|
Startgewicht: 170 Kg
|
Streefgewicht: 52 Kg
Net als bij paren die in de lente zijn gelanceerd, deze nieuw opgedoken Nieuwe Nike Schoenen 2020 optie geeft zich over aan een reeks zachte pastelkleuren. "Barely Rose" steelt de show terwijl het de voorvoetversterking overneemt, de strook langs de tong en de middelste bovenlaag. Het wordt vergezeld door lichte tinten geel en blauw over het silhouet, waarbij de laatste de eerste overschaduwt. Elders voegt "Black" contrast toe aan de branding, met name door het tweekleurige "airmax" -logo op de tong. Onder de voeten ziet de Air Max 95 van de dames af van zijn zomergeschiktheid ten gunste van een beproefde combinatie van 'Summit White' en 'Black' buitenzool.


Er zijn zojuist officiële afbeeldingen opgedoken van de aankomende Schoenen Nike Zwart Grijs. De in Amsterdam gevestigde jeansmaker gebruikt de OG "Volt" colorway van de klassieke Nike Air Max 95, maar dan vernieuwd met een subtiele twist. Bedekt met een bovenwerk van wit gaas dat is versterkt met denim materiaal dat de panelen en spatborden bedekt, siert de levendige volttint de oogjes en merkgedeelten. Eindelijk, een stevige zwarte rubberen zool met DENHAM-branding op de voering en inlegzolen maken de stijl compleet.


Schoenen Nike Dames Rood brengt voor de zomer een nieuwe Air Max 95 uit in een eenvoudig zwart en rookgrijs kleurblok. Dit aanbod van het klassieke Air Max-silhouet is gemaakt van een mix van mesh en leer met geborduurde branding op de swooshes en het tonglabel. Een stevige zwarte rubberen zool maakt het ontwerp compleet.


Nike's weerbestendige 'Ultra'-versie van de Nike Air Max 95 Red Crush/Wheat Gold wordt uitgebracht in een gloednieuwe' witte 'editie. Dit aanbod van de Nike Air Max 95 heeft een volledig witte basis, gemaakt van een mix van mesh en getapete synthetische panelen, gedetailleerd met een rasterpatroon dat de schoen omhult. Afwerking inclusief gespikkelde veters, zilveren branding bovenop een stevige witte rubberen zool.


https://www.schoennieuwe.com/