Login

Caps Lock On

nike air max 270 react wit

Lid sinds 18 jan 2021


De Air Max 270 debuteerde justoffclub.com oorspronkelijk op Air Max Day in 2018 en is sindsdien onmetelijk populair - je zult er zeker een paar van deze hebben gezien. Sinds ze in beperkte kleuren zijn uitgebracht, zijn ze sindsdien geremixed in een overvloed aan kleurencombinaties, waaronder een flyknit-reeks.

Deze zijn voorzien van een luchtunit die de hele hiel in gevaar brengt, en zijn licht van nike schoenen dames sale gewicht en zeer, zeer comfortabel. Deze zijn onlangs ook aangepast in de Air Max 270 React, een meer futuristische kijk op de schoen, die een iets grotere luchtunit heeft, en een iets ingewikkelder ontwerp op het bovendeel, waardoor een breder scala aan kleuren kan worden geïmplementeerd.

Nike Air Max 270 React presenteert een nieuwe versie van het silhouet door zuivere tonale tonen en heldere reflecties aan te nemen. Het natuurlijk witte nike air max 270 react wit bovenwerk is gemaakt van lichtgewicht, naadloos gelaagde materialen en doorschijnende panelen van de teen tot het middenpaneel. De details op de neus, suède hiel, veters en tonglogo zien er gedurfd uit in oranje en blauw. Daaronder past de bruine React-buitenzool bij de oversized Air bubble-unit.

Nike's Air Max 720 dankt Koop nu zijn naam aan de innovatieve tussenzool, die voortkomt uit het idee dat de Air Unit zowel horizontaal als verticaal zichtbaar is. De stijl is voorzien van Nike's eerste Air Max-unit van volledige lengte, en de datagestuurde schoen is ontwikkeld door de stappen van pendelaars in grote steden te volgen met behulp van bewegingssensortechnologie. Het ontwerp was echter eigenlijk geïnspireerd door de beweging van energie in verschillende natuurlijke wonderen, en dit wordt weerspiegeld in de kenmerkende kleuren van elke iteratie.

https://www.justoffclub.com/