Login

Caps Lock On

Nike Air Max 270 Goedkoop

Lid sinds 15 aug 2020
|
Startgewicht: -1 Kg
|
Streefgewicht: -1 Kg

Image

Het minder geprezen Nike Air Max 270 Dames zet zijn uitrol voort met nieuwe kleurstellingen op wat lijkt op maandbasis. Bij deze exclusieve optie voor dames combineert Nike een helder wit met de altijd aantrekkelijke hits van helder karmozijnrood aan het bovenwerk, evenals de extra grote Air Max-eenheid op de hiel.

Nadat Nike merkte hoe populair het nieuwe Nike Air Max 270 Heren was, was het een logische stap om een ​​met Flyknit doordrenkt bovenwerk toe te voegen aan de vergelijking. De volgende voor deze bijgewerkte versie van het nieuwste lid van de Air Max-familie is een exclusieve ‘Igloo’-colorway voor vrouwen. White en Igloo delen de verantwoordelijkheden voor dit specifieke ontwerp, aangezien ze elk ongeveer de helft van het kleurenschema uitmaken, terwijl de semi-doorschijnende hieleenheid de lichtblauwe tint aanneemt.

Begin deze week hebben we je kennis laten maken met de Nike Air Max 270 Sale met een bovenwerk met Flyknit. Op dat moment was er maar één foto van het blauwe en oranje paar dat je hier ziet beschikbaar, maar nu zijn er officiële afbeeldingen van alle vier de producten opgedoken. Nike behandelt mannen en vrouwen gelijk, met twee iteraties voor beide geslachten, waaronder een simplistisch zwart-wit paar en een felgekleurde optie.

De Nike Air Max 270 Goedkoop is een gloednieuwe stijl die al debuteerde in verschillende kleurstellingen, en wordt vervolgens uitgebracht in een thema van werkblauw / wit-dapper blauw. Met een Flyknit-bovenwerk bedekt met een mix van licht en donkerblauw, wordt de sneaker geaccentueerd met wit dat wordt gebruikt voor grote Swooshes op de voorvoet en luchtlogo aan de binnenzijde van de zijkant. Ten slotte maken een witte tussenzool, een grote blauwe Airbag-eenheid in de hiel en een zwarte buitenzool het ontwerp helemaal af.