Login

Caps Lock On

nike air force 1 shadow wit

Lid sinds 06 jan 2021


Met het oog op mode blazersnieuw.com treedt de Nike Air Force 1 Shadow voor dames in de voetsporen van zijn iconische voorganger, waarbij de functionaliteit en stevigheid van het origineel behouden blijft en gedurfde elementen worden toegevoegd die kracht, onverschrokkenheid en energie gebruiken. Het is passend dat Nike een schoen heeft gemaakt om vrouwen te eren die als echte leveranciers van verandering in hun gemeenschap dienen.

Van het stevige silhouet tot het gedurfde bovenwerk, deze opvallende sneaker ziet er nike schoenen dames hoog geweldig uit met alles in je kast! Gemakkelijk een van de meest veelzijdige interpretaties van de AF1 die er bestaat, het belangrijkste ontwerppunt draait om gelaagdheid. Het 'schaduw'-effect is te danken aan de meerdere Swooshes en gedupliceerde ontwerpelementen, waaronder twee lipjes aan de achterkant en twee eyestays, voor een ongebruikelijke, frisse en eigentijdse look.

Nike heeft het legendarische Air Force 1-silhouet van ontwerper Bruce Kilgore overgenomen nike air force 1 shadow wit en geüpdatet voor de straten en banen van vandaag met de Nike Air Force 1 Shadow "Photon Dust" damesschoenen. De ouderwetse aantrekkingskracht van de Air Force 1 is vernieuwd voor de moderne baller met een premium leren bovenwerk, enkelband voor stabiliteit en een laag ontwerp. De ingekapselde Air-Sole-unit in de middenzool van schuim zorgt voor optimaal comfort en ondersteuning tijdens het vliegen. Duurzame rubberen buitenzool is gekleed in een cirkelvormig patroon voor uitzonderlijke grip om je in actie te houden.

Door de jaren heen Uitchecken heeft de Nike Air Force 1 veel make-overs, gekke herinterpretaties en nieuwe looks gekregen. Deze nieuwe editie van de AF1 Shadow heeft een dubbele look die het DNA van de traditionele AF1 versterkt. De schoenen, gemaakt van een combinatie van leer en synthetische materialen, hebben een gelaagde structuur die de oogjes, hiel, teen en Swoosh accentueert. De iets vergrote middenzool is gemaakt van lichtgewicht schuim dat zorgt voor een comfortabele rit.

https://www.blazersnieuw.com/